Pogledajte što se nosilo na 28. Večernjakovoj ruži: Šljokice i detalji s efektnim perjem bili su popularan odabir

U Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održana 28. dodjela Večernjakove ruže, najuglednije medijske nagrade koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista.
Vidi originalni članak

Sinoć smo doznali dobitnike najvažnije i najstarije medijske nagrade, Večernjakove ruže. Uz već poznatih sedam kategorija, TV osoba godina, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, TV emisija godine, radijska emisija godine, glazbenik godine i novo lice godine, ove smo godine dobili i osmu, digitalnu ružu. Na crvenom tepihu 28. dodjele ugledne nagrade nije nedostajalo fantastičnih odjevnih kombinacija, a uzvanice i uzvanici donijeli su u Hrvatsko narodno kazalište dodatnu dozu glamura i elegancije. 

Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

 

Ceremoniju dodjele vodio je uhodani voditeljski dvojac, Doris Pinčić i Duško Ćurlić. I dok je Duško odabrao klasično crno odijelo i crvenu kravatu, Doris je zablistala asimetričnoj crvenoj haljini. Haljinu krasi visoki prorez i statement volan, a kombinirala ju je s metalik sandalama. Ostala je vjerna valovima u kosi, frizuri s kojim je najčešće imamo prilike i vidjeti. 

Efektnu ružičastu mini haljinu za crveni tepih i nastup na Večernjakovoj ruži odabrala je Nina Badrić. Njezin izbor bio je model s naglašenim puf rukavima, a kombinirala ih je sa salonkama iste nijanse. Make up potpisuje vizažist Marko Tolić, a kosu je u rep stilizirao Mijo Majhen. 

Danijela Martinović bila je jedna od prezenterica na ovogodišnjoj Ruži, a na pozornici se pojavila u haljini sirena kroja ukrašenoj zanimljivim detaljem. Na gornjem je dijelu to bilo efektno perje, a na donjem slojevi tila.

Mia Dimšić, pobjednica ovogodišnje Dore, na dodjeli najprestižnije medijske nagrade izvela je pjesmu "Guilty Pleasure" u hrvatskoj verziji. Za crveni tepih i pozornicu odabrala je haljinu od pliša s aplikacijama od kristala iz nove kolekcije dizajnerice Matije Vuice. Neočekivan su izbor bile crvene "zgužvane" čizme. Kombinaciju je upotpunila naušnicama Oz nakit, domaće dizajnerice Ozane Galić. Iza stajlinga stoji Goran Čižmešija koji je za Divu rekao:

- Klasične su nam cipele bile preziheraške pa smo stavili neočekivane čizme koje izviruju u stilu "sad me vidiš, sad me ne vidiš". Visoke čizme već postaju i Mijin zaštitni znak. 

Wet look frizuru potpisuje Ivan Pervan, a make up Ivana Šimunić. 

Jedna od dobitnica Večernjakove ruže, s kolegom Dinom Golešom, bila je Valentina Baus koja je nagradu osvojila u kategoriji "Novo lice godine". Novinarka je zablistala u raskošnoj haljini iz nove kolekcije dizajnerice Matije Vuice.

U istoj je kategoriji bila nominirana i Antonia Ćosić, HTV-ova novinarka koja je na dodjeli nagrade zablistala u šljokičastoj haljini visokog proreza koju potpisuje domaći modni dvojac eNVy room. Efektnu je haljinu kombinirala s naušnicama Noemi store Croatia, dok je make up povjerila Ivani Šimunić. Antonijinu kosu u elegantne je valove stilizirao Ivan Pervan. 

Bend Silente izveo je pjesmu "Poljubi me za kraj", a Doris Kosović i Ivana Čuljak nosile su dizajn Matije Vuice. Doris je haljinu stilizirala s dugačkim rukavicama i efektnom torbicom, dok je Ivana odabrala popularnu wet look frizuru i genijalnu torbicu s detaljem perja. 

Jedna od prezenterica u kategoriji "Radijska emisija godine", bila je i Ella Dvornik koja je za svečanu prigodu izabrala haljinu visokog proreza s potpisom brenda Krie Design. Iza njega stoji dizajnerica Kristina Burja, a influencerica je haljinu kombinirala sa šljokičastim sandalama i clutch torbicom. 

Kreaciju Kristine Burje nosila je i Indira Levak koja je za Večernjakovu ružu odabrala crno odijelo s efektnim crvenim detaljem na ramenu. Pjevačica je bila jedna od prezenterica, i to u kategoriji "TV osoba godine". Za Indirinu frizuru su zaslužni frizerski stručnjaci iz zagrebačkog salona Vikler i ruž, a stajling je zaokružila crvenim ružem, vječnim favoritom u kozmetičkoj torbici. 

U galeriji pogledajte što se nosilo na crvenom tepihu Večernjakove ruže

FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

 

Frizura s kojom ćete zablistati u svim glamuroznim prigodama: Stilist kose pojašnjava kako napraviti Barbie-rep kod kuće

Bez sumnje, ovo su najpopularnije čizme sezone: Model, čiji stil volimo, nosi ih za sastanke i faks

Jakna koja će obilježiti proljeće izvrsno stoji zgodnoj građevinarki: 'Često kombiniram sportske i elegantne komade'

Zara Studio donosi novu proljetnu kolekciju koja ima sve potrebno za sezonu vjenčanja pred nama!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".