Pogledajte što poznati modni savjetnik kaže o stilu Meghan Markle

Borut Mihalić prokomentirao je nekoliko posljednjih odjevnih kombinacija zaručnice princa Harryja
Vidi originalni članak

Nakon objave zaruka s princom Harryjem, Meghan Markle ne prestaje puniti novinske stupce, a u prvi plan nerijetko dolazi njezin stil. Nakon što su se torbica i naočale koje je Megan nosila rasprodale u rekordnom vremenu, modni je kritičari sve više stavljaju u središte pozornosti pa smo odlučili zamoliti stručnjaka da se osvrne na njezin stil, odnosno na nekoliko posljednjih odjevnih kombinacija. 

Ovaj smo zadatak povjerili Borutu Mihaliću, modnom savjetniku, koji je prokomentirao četiri odjevne kombinacije - onu od objava zaruka, sa službenih fotografija objave zaruka, outfit za posjet humanitarnoj organizaciji te posljednji, s proslave božićnog misnog slavlja. Boruta smo inače imali prilike gledati u emisiji "Shopping kraljica" gdje je komentirao i ocjenjivao stylinge natjecateljica, ali ih i usmjeravao svojim stručnim savjetima.

Za sada još uvijek gospođa Markle, odlučila se je za crno bijelu kombinaciju, dok je njezin partner zasjao u ton sur ton kombinaciji. Kaputi koju su zapravo ogrtači, jer se vežu jedino remenom u struku polako postaju tipičan Markle odabir. Cjelokupna Markle kombinacije, po meni, nije najbajnije izvedena. Kaput i cipele su nesuglasju, a tu je i potpuno crna haljina koja još više upetljava ovaj modni odabir.

Slike koje su podigle najviše prašine. Može li buduća princeza biti „polugola“ na prvim službenim fotografijama? Iako se haljina igra s efektom prozirnog i neprozirnog jer je, naime, u potpunosti podstavljena netransparentnom tkaninom, u žarište javnosti došla je i cijena ove haljine koja se kreće oko 450 000 kn. Naime, riječ je uratku iz zadnje couture „Ralph & Russo“ kolekcije. Hoće li „Ralph & Russo“ raditi i najiščekivaniju vjenčanicu sljedeće godine, ostaje nam vidjeti.

Iznimno interesantna suknja koja svojom zanimljivim oblikom i dužinom podiže pomalo jednostavnu odjevnu kombinaciju. Takve kombinacije zapravo su najinteresantnije; kada nam mogu pokazati kako nešto obično s jednim komadom pretvoriti u potpuno interesantno i drugačije.

Još jedan kaput na preklop, no ovog je puta cijela kombinacija puno skladnija od one kada su objavljivali zaruke. Uz kaput lagano beige boje, konfrontirani su odlični modni dodaci u smeđoj (konjak) boji. Šeširić na glavi naklon je britanskoj modnoj aristokraciji i njihovim već prepoznatljivim modnim kodovima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".