Pogledajte sasvim drugačiju kampanju brenda Louis Vuitton u kojoj će uživati ljubitelji filma i književnosti

Louis Vuitton predstavo je još jednu kampanju koja izgleda uistinu genijalno, a iza nje stoji kreativni direktor Nicolas Ghesquière
Vidi originalni članak

Louis Vuitton često nas iznenadi svojim genijalnim i domišljatim kampanjama, a dok čekamo prvi odlazak na kavu u već pomno isplaniranoj odjevnoj kombinaciji, pogledali smo nesvakidašnju pre-fall kampanju iza koje stoji kreativni direktor Nicolas Ghesquière. Kampanja nas vraća u sedamdesete godine prošlog stoljeća, a Ghesquière je inspiraciju pronašao u filmu i knjževnosti. 

Fotografije potpisuje Collier Schorr, a rezultat je odlična kampanja koja podsjeća na znanstveno fantastične filmove. Ghesquière je za američki Vogue rekao da je sve krenulo kad je William Peter Blatty, autor Egzorcista iz 1971. godine, dao pravo da se naslovnica njegove knjige koristi, odnosno tiska kao dio kolekcije, čime su pokazali da su i moda i književnost iznimno vezane za narative. 

Osim što izgleda genijalno, ova retro kampanja, kojom su željeli da moda postane priča koju će ispričati odjeća, okupila je i brojne zvijezde - Sophie Turner, Chloe Grace Moretz, Robyn i Jaden Smith, Alicia VIkander, Jennifer Connelly, Stacy Martin i ANgelica Ross samo su neke od njih. 

U galeriji pogledajte cijelu kampanju, a, moramo priznati, svaka od ovih fotografija genijalno bi izgledala uokvirena na zidu:

FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".