Pogledajte rijetku Hermès Birkin torbu za koju se vjeruje da će biti prodana za nevjerojatnih 30 tisuća funti

Za njezinu izradu potrebno je 30 sati, a nikad nije nošena te je riječ o iznimno rijetkom modelu
Vidi originalni članak

Hermès Endless Road Birkin HAC trenutačno je vjerojatno najskuplja second hand torba - naime, kako piše Daily Mail, vjeruje se kako će ova torba na aukciji postići cijenu od nevjerojatnih 30 tisuća funti, odnosno nešto više od 250 tisuća kuna. Ova se rabljena torba smatra jako rijetkom zahvaljujući šarenom pop-art dizajnu koji do sad nije viđen u dizajnu ove luskuzne francuske modne kuće. 

Torbica je stavljena na aukciju na stranici Fellows Auctioneers s početnom cijenom između 22 i 28 tisuća funti, ali vjeruje se da će doseći mnogo višu cijenu. Sophie Higgs, stručnjakinja koja se bavi dizajnerskim kolekcijama na dražbama, rekla je da je ova torba jedna od najzanimljivijih torbi koje su se ikad pojavile na aukciji. 

Model The Endless Road iznimno je rijedak, a Hermès ih je proizvodio samo kratko, limitirano vrijeme te kasnije nije našao više niti u jednoj kolekciji pa se do nje može doći samo putem second hand trgovina. Torba se trenutačno nalazi u privatnoj kolekciji, a još uvijek nije nošena. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".