Pogledajte Rihanninu kolekciju cipela za Manola Blahnika

FOTO: PR / Vogue FOTO: PR / Manolo Blahnik FOTO: PR / Manolo Blahnik FOTO: PR / Manolo Blahnik FOTO: PR / Manolo Blahnik
Nedavno izbačena kolekcija u suradnji Rihanne i Manola Blahnika izazvala je odeševljenje fanova...
Vidi originalni članak

Početkom tjedna je izašla kolekcija poznate pjevačice u suradnji s jednim od najpoznatijih dizajnera cipela na svijetu, Manola Blahnika. Kolekcija je limitirana i 400 pari cipela bit će dostupno u dućanima u Londonu, New Yorku i Hong Kongu, a na mikrositeu projekta moguće je napraviti narudžbu uz koju će se dobiti skica potpisana od Rihanne i Manola. Zbog toga je stranica bila i nedostupna početkom tjedna jer je broj posjetitelja bio prevelik. Očito svi, koji si to mogu priuštiti, žele traper cipele koje je osmislila RIhanna! Cijene cipela će se kretati od 940 do vrtoglavih 4,265 dolara.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".