Pogledajte obitelj Matanić - ovaj trio jednostavno izgleda precool zajedno!

Šarmirali su nas svojim odličnim odjevnim kombinacijama i ležernošću
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj cafe galeriji Velvet održano je druženje ususret 24. Sarajevskom Filmskom Festivalu na kojem su se okupili brojni glumci, redatelji, producenti, ljubitelji filma i filmske umjetnosti.

Druženje nije propustila ni obitelj Matanić: redatelj se pojavio u društvu supruge i glumice Helene Minić Matanić, a s njima je bilo jedno i od dvoje djece, malena Lola. Ono čime su nas osvojili njihova je ležernost i cool stav. Helena i Dalibor odabrali su crno od glave do pete, a ona je monotoniju razbila neobičnim detaljima poput fantastičnih marti s detaljem srca i popularnim sunčanim naočalama. Malena Lola isfurala je genijalan prugasti kombinezon, a svi troje izgledaju baš dobro!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".