Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

Diva Fashion Makeover osvojila je Lidija Knežević Uroić, zagrebačka medicinska sestra koju smo uz pomoć CCC-a i #almafashion, transformirali u modernu zaposlenu ženu. Ona će u novom modnom odabiru zablistati na skoroj proslavi krizme
Vidi originalni članak

Pobjednica Divina Fashion Makeovera je zagrebačka medicinska sestra Lidija Knežević Uroić (37), a zbog svog maštovita odgovora osvojila je obuću i torbicu poljskog modnog brenda CCC Shoes and Bags, a da njen outfit bude potpun, pobrinula se i stilistica Alma Premerl Zoko, koja ju je odjenula u svoj modni bend #almafashion. Simpatična Lidija ne snalazi se baš u svijetu mode odraslih, ali zato odlično barata suknjicama s tilom i balerinkama jer u šoping najčešće odlazi s kćeri Tarom (11), dok sinovi Antonio i (12) i Ivor (6) nisu toliko oduševljeni kupovanjem odjeće i obuće.

"Želja za promjenom stila je vjerojatno usađena u svaku ženu. Ja osobno i nisam neka kreativka i otud u biti potječe moja nemogućnost transformacije. Moj je stil na pragu četrdesetih isti kao i prije 20 godina, a to su tenisice, traperice i t-shirt. Doseg mog stila su cipele na potpeticu (ne višu od pet cm), crne hlače i košulja za neku svečanu prigodu. Definitivno sam propali slučaj za modu. Ne pomaže mi činjenica da na poslu nosim uniformu koja me uvelike spašava što se tiče odjevnih kombinacija“, napisala je Lidija koja je svojom neposrednošću i skromnošću osvojila srca našeg žirija.

Lidiju smo odveli u CCC Shoes and Bags trgovinu u City Centru east, a dočekala nas je u moderno poderanim trapericama, tamnoplavom tunikom te gležnjačama.

- Uvijek radije biram knjigu nego odjeću. Čitam sve, od ljubića, povijesne literature do SF-a. Nema knjige koja me ne zanima. S obzirom na to da imam troje djece, uvijek radije kupim njima nego sebi. Čekaju me dvije krizme i voljela bih imati odjeću i obuću te torbicu, koje ću moći nositi u svečanim prilikama, ali i na posao. Kako radim kao medicinska sestra u zdravstvenoj ustanovi, moj modni stil su uniforma i klompe - ispričala nam je Lidija. Modna stilistica Alma čim je ugledala Lidiju, vrlo brzo imala je viziju kako bi Lidija trebala izgledati.

- Hajdemo vas ušminkati za krizmu. Nosite li potpetice? - upitala je Alma Lidiju.

Odmah je svojom tajnom formulom izračunala kolika je idealna visina potpetica za Lidiju. Najniža je 3,5 centimetara, a 8,6 centimetara je najviša potpetica koja odgovara njenoj visini i građi tijela. Alma joj je preporučila crne kožnate cipele CCC brenda Lasocki.

- Lasocki ima kožnate vrlo kvalitetne cipele koje su dugovječne. Za vas sam odabrala cipele koje optički sužavaju listove jer imate sportski građene noge. Lidiji su izabrane cipele stajale kao salivene, a uz njih je Alma odabrala torbicu koja je odlično „pomirila“ svečane prilike i svakodnevicu. CCC torbica i cipele oduševile su Lidiju, a uz njih Alma je pripremila i odjeću svog modnog brenda #almafashion. U Ilici 36, u koncept storeu Maxy P, gdje se prodaje modni brend #almafashion, kojeg potpisuje već sedam godina Lidija je razgledavala odjeću. Brend je zamišljen kao priča o odjeći koja savršeno prekriva obline i zapravo pruža rješenja za građu tijela jabuke, kruške, pješčanog sata, kvadrata...

- Naša Lidija živi u tijelu građe kvadrata pa su uzorci i asimetrija njezin modni saveznik. Savjetovala sam joj isprobavanje svega onoga što je komentirala 'to mi je super', ali nije imala hrabrosti vidjeti sve mogućnosti koje joj pruža tijelo. Budući da živi u hlačama #almafashion model ravnih hlača sa stiliziranim preklopom odlično joj je prekršio trbuščić i u kombinaciji s tunikom stiliziranih rukava stvorili smo privid struka - rekla je Alma. Lidiji su hlače savršeno pristajale, a odmah ih je i iskombinirala s odjećom i modnim detaljima iz CCC -a. Haljine je nosila davno, točkice voli samo na drugima, a volani nisu njezin izbor. Sve dok nije uskočila u dvije nove #almafashion haljine.

- Ovo je top. Haljine savršeno prekrivaju sve, a ne dodaju kile. Baš sam zgodna. Točkasta haljina je iznenađenje i što reći nego da ću u njoj ovog proljeća blistati na svečanostima. Kći će biti sretna kad vidi novo lice svoje mame - zaključila je Lidija, koju je oduševila točkasta haljina koja će odlično pristajati uz CCC Shoes and Bags sandale i torbicu.

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".