Pogledajte kako Kate kombinira sako iz Zare: Pronašli smo slične komade inspiriranje njenim stajlingom

Sako nije iz najnovije kolekcije, no u ponudi se trenutačno može pronaći sličnih modela u efektnoj plavoj boji
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju stil Kate Middleton, poznat je tzv. "Kate-efekt", kod kojeg se ono što nosi, rasproda u rekordnom roku, a to je pogotovo slučaj kad odabere pristupačnije, high street komade. I ovih je dana u garderobu ubacila jedan takav komad, ovog puta plavi sako sa Zarinim potpisom kojeg je odabrala za posjet Škotskoj.

Riječ je o sakou u kobalt plavoj boji na dvostruko kopčanje, a ovaj je model iz neke od starijih kolekcija, s obzirom na to da trenutačno nije dostupan. Ipak, ako vam se svidio ovakav look, u Zari, ali i ostalim dućanima, ima jako sličnih sakoa u istoj, upečatljivoj nijansi. Vojvotkinja ga je kombinirala s plisiranom suknjom, a stajling je upotpunila salonkama od antilopa i clutch torbicom u istom tonu. Klasične salonke boje karamele potpisuje Gianvito Rossi, dok iza torbice stoji brend Metier.

Odjevna kombinacija Kate Middleton savršena je za poslovne prigode pa smo u nastavku izdvojili odjevne komade i modne dodatke kojima možete i sami interpretirati ovaj look.

Sličan sako pronašli smo u Zari, a njegova je cijena 399,90 kn. Dolazi kao dio odijela u odličnoj kobalt nijansi, no jednako dobro izgleda kad se kombinira s plisiranom suknjom koja "razbija" njegovu strogoću.

Identičnu plisiranu suknju kakvu nosi i Kate Middleton pronašli smo kod brenda Hope Fashion, a njezina je cijena 95 funti, odnosno oko 830 kuna. Osim uz sako, ovakva bi suknja odlično izgledala u kombinaciji s bluzom, košuljom i najjednostavnijom majicom koja se nalazi u svakom ormaru.

Salonke koje će izvrsno zaokružiti ovaj stajling pronašli smo u Mangu i njihova je cijena 249,90 kn. Ako vam se svidjela torbica koju nosi Kate, riječ je o modelu Roma, brenda Metier, a njezina je cijena vrtoglava pa je zaamini model potrebno je izdvojiti 1080 funti.

Za još odličnih odjevnih kombinacija Kate Middleton, zavirite u galeriju:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Vratili smo se u zlatno doba zagrebačkih butika i izdvojili one najdraže i najpopularnije
Brze, sočne i ukusne: Zasladite se ekstra-čokoladnim kockama koje će nestati u trenu
Atraktivna studentica ukrala pozornost: Odličan komplet kombinirala s topićem koji joj super pristaje
Redateljica odličnog stila: 'Baloner imam više od 10 godina, a trapezice sam odjenula jer su opet u modi'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".