Carrie u novim nastavcima Seksa i grada izvrsno "reciklira" neke od omiljenih modnih dodataka

Patricia Field, kosimografkinja zadužena za neke od najboljih lookova Carrie Bradshaw, ovog puta ne sudjeluje na snimanju, a za nove stajlinge zaduženi su stilisti Danny Santiago i Molly Rogers koji su od nje imali prilike učiti
Vidi originalni članak

Na ulicama New Yorka traje snimanje "And Just Like That", HBO-ovog reboota legendarne serije "Seks i grad". Obožavatelji pozorno prate sve fotografije koje "procute" sa snimanja, a jedno od najčešćih pitanja bilo je ono kako će izgledati garderoba Carrie, Charlotte i Mirande kad se ponovno ujedine. Jedan od razloga zašto su se mnogi to pitali bio je i taj što kostimografkinja Patricia Field, inače zadužena za neke od najboljih lookova Carrie Bradshaw, ne sudjeluje u snimanju novih nastavaka. 

Umjesto nje, za nove stajlinge zaslužni su njezini učenici, Danny Santiago i Molly Rogers, a već smo imali priliku vidjeti hrpu genijalnih dizajnerskih komada. Tako je Charlotte nosila prekrasnu Emilia Wickstead haljinu, Miranda je isfurala strukirane hlače s Vince potpisom, a Carrie upečatljive Celine platforme. 

Sviđa nam se što su se protagonistice i u rebootu pojavila s nekim modnim dodacima koji su nam zapeli za oko još prilikom emitiranja originalne serije. Tako su kostimografi u dizajnerske novitete uklopili i neke vintage komade pa je jasno kako su Santiago i Rogers imali na umu važnost recikliranja te su rado zavirili u arhivsku garderobu, piše Grazia. Postavlja se i pitanje gdje su svi ti komadi bili pohranjeni u proteklim godinama, a obožavatelji jedva čekaju vidjeti što će se još iz arhive pojaviti u novim nastavcima. 

Jedan od detalja kojeg Carrie nosi u novim epizodama je broš u obliku plavog cvijeta kojeg je prvi put nosila u drugoj epizodi treće sezone. Ne samo da je "reciklirala" detalje, nego ih je kombinirala s kultnim Manolo Blahnik Hangisi salonkama s kojim ju je Faca zaprosio. 

Na setu se pojavila i u efektnoj ružičastoj Carolina Herrera košulja-haljina kod koje je struk naglasila upečatljivim remenom sa zakovicama kojeg potpisuje Streets Ahead. Ranije ga je nosila u filmu, jednom u kombinaciji s haljinom boje fuksije, a drugi put sa zelenom haljinom cvjetnih motiva. 

Dodatak koji je izazvao najviše pozornosti svakako je ljubičasta Fendi Baguette torbica, posebno upečatljiva zbog šljokica. Prvi ju je put nosila u 17. epizodi treće sezone kad su joj na ulici oteli njezin omiljeni dzajnerski dodatak. Čini se kako je za nove nastavke ponovno "investirala" u zamjensku torbicu pa smo imali prilike vidjeti fotografije sa snimanja na kojima je haljinu raskošnog printa upotpunila dizajnerskim statement modelom. 

 

Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Ona je zaslužila čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Koliko se često trebate šišati s obzirom na dužinu kose, kako bi ona bila zdrava i njegovana?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".