Pogledajte je i bit će vam jasno zašto su svi pogledi na špici bili usmjereni upravo prema njoj!

Prekrasna brineta u vrtoglavo visokim sandalama ukrala je sve poglede prolaznika
Vidi originalni članak

Zagrebačkom špicom svakodnevno prošeta stotine prekrasnih dama, no tek se poneka nađe pred objektivom našeg fotografa. Jedna od tih dama je i ova ljepotica koja je pažnju prolaznika plijenila svojom ljepotom, ali i elegantnom odjevnom kombinacijom.

Zgodna dama odjenula je košulju-haljinu cvjetnog uzorka iz Zare, koje su ove sezone veliki trend, te je kombinirala sa sandalama visokih potpetica u smeđoj boji. Od modnih dodataka nosila je bijelu torbu, crne klasične sunčane naočale te decentnu ogrlicu.

Ipak, u prvi plan definitivno je došao njezin prirodan izgled i prekrasna, bujna kosa koja je odlično zaokružila ovu odličnu odjevnu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".