Ovaj se frajer ne boji odjenuti rozu boju i isfurati leopard uzorak!

Goran Čižmešija fotografirao je muškarca koji je razigrao i šarmirao zagrebačke ulice!
Vidi originalni članak

I dok se mnogi muškarcu toga užasavaju, on ih tako dobro nosi! Pričamo, naravno, o rozoj boji i leopard uzorku koju neće rado odjenuti brojne žene, a kamoli frajeri, no on ih tako dobro nosi!

Radi se o Maneulu Kantéu, nogometašu koji živi na relaciji Švicarska-Hrvatska, a na zagrebačke je ulice unio dozu potrebne razigranosti koju je prepoznao i zabilježio fotograf Goran Čižmešija. On je fotografirao njegove dvije odjevne kombinacije, a teško je reći koja je bolja. Manuel za sebe kaže kako je pravi zaljubljenik u modu, što se vidi i na izboru njegovih stylinga

Na prvoj fotografiji hrabro nosi rozu vestu s Tommy Hilfiger potpisom, a kombinirao ju je uz Zarine traperice i jaknu te čizme iz Pull&Bear-a. Na drugoj fotografiji nosi H&M-ovu majicu leopard uzorka, hlače Pierre Cardin, tenisice Adidas, dok su jakna i šešir iz Zare. Obje odjevne kombinacije zaokružio je Marc Jacobs sunčanim naočalama.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".