Pogledajte fotku iz tridesetih godina, komentari su odlični: "Napeti su k'o puške, mora da su se posvađali!"

Njihove bi kombinacije i danas bile jako stylish, a znali su da se u toplim danima nosi bijelo od glave do pete!
Vidi originalni članak

U Facebook grupi "Zagreb-Kakav je bio nekada (SLIKE, VIDEO)" osvanula je genijalna street style fotka para iz tridesetih godina prošlog stoljeća, a fotografirana je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Oboje nose bijelo od glave do pete - ona je odabrala lepršavu haljinu i elegantan šešir, dok se on odlučio za odijelo, a šešir je ponio u ruci. Zanimljiv detalj svakako su njegove crne rukavice koje su pravi kontrast bijelom odijelu. 

Komentari članova grupe su odlični pa je jedan napisao "Kako su samo zbigecani, kaj ne?", a drugi dodao: "To je taj stari zagrebački štih. Uvijek smo bili u Europi".

- Elegancija na najvišem nivou. Tako bi trebali danas biti obučeni kada se šeću gradom, a ne u trenirkama, napisala je jedna komentatorica. 

Ovaj nas je komentar posebno nasmijao:

Uuu napeti su k'o puške... Mora da su posvadili prije izlaska... I pazi ti te crne rukavice na to bijelo odjelo 😎 Ideja za film noir!

Član grupe koji je objavio fotografiju kaže da autor nije poznat, već je napisao:

Nije poznato tko su ovi ljudi i tko ih je fotografirao, vjerojatno je to bio neki ulični šnel-fotograf. Ja sam fotografiju malo uredio.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".