Isprobali smo aplikaciju koja preko fotografije otkriva gdje je odjeća kupljena!

Mnoge fashionistice konačno su došle na svoje i mogu doznati gdje je kupljena odjeća njihovih omiljenih trendseterica!
Vidi originalni članak

Koliko ste puta vidjele neki outfit na Instagramu i poželjele ga istog trenutka u svom ormaru, no nigdje nije bilo označeno odakle je odjeća? Zahvaljujući aplikaciji koju je lansirala Kim Kardashian, to je konačno moguće!

Radi se o aplikaciji imena Screenshop, a funkcionira na način da jednostavno učitate fotografiju osobe koja nosi željeni outfit i aplikacija će vam ponuditi iste ili slične odjevne komade. 

Aplikaciju smo isprobali s dvije odjevne kombinacije, jednom zimskom i jednom ljetnom. Prvi se styling sastoji od Mangove haljine, Guessove torbice i Zarinih cipela, a sami procijenite koliko je aplikacija u ovome bila uspješna! 

HALJINA

 TORBA

CIPELE

Isprobali smo i jednu "zimsku" odjevnu kombinaciju i rekli bismo kako je aplikacija s ovom odjevnom kombinacijom ipak bila uspješnija, odnosno pronašla sličnije odjevne komade.

Naša novinarka Iva na fotografiji nosi H&M-ov džemper, Zarine traperice i maramu, gležnjače s Asosa i remen iz Manga. Evo što nam je Screenshop ponudio:

DŽEMPER

TRAPERICE

REMEN

ČIZME

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".