Poduzetnici odlično pristaje klasika na malo drugačiji način: 'Oduvijek volim francuski chic i rivijeru pa mi je to bila inspiracija'

Bermude u kombinaciji sa sakoom od tvida i slingback spoj su koji ne prolazi nezamijećeno
Vidi originalni članak

Volite li kombinacije u pravim morskim bojama, plavoj i bijeloj, sigurno ćete inspiraciju za odijevanje pronaći u odjevnoj kombinaciji Dalile Turk. Modno osviještena poduzetnica rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji kad je gradom prošetala u elegantnom izdanju, no pomalo netipičnom.

Izabrala je bermude, odličnu alternativu haljinama i suknjama, koje su unatrag nekoliko ljetnih sezona doživjele veliku popularnost i u ponudama omiljenih brendova ima odličnih modela za svaki stil. Dalila im je dodala svijetloplavi sako od tvida koji izgleda otmjeno, ne samo zahvaljujući izboru materijala, nego i zbog detalja gumba u zlatnoj boji. Ovakav nas model prati iz sezone u sezonu, dolazi u raznim nijansama, a super je ulaganje jer se lako kombinira i nosiv je godinama. 

Kombinaciju je upotpunila pletenom torbom koja je na gradski asfalt donijela dašak mora i ljeta, a bijele slingback cipele odlično su zaokružile cijeli stajling. Remenčić je taj koji daje dodatnu dozu elegancije klasičnim cipelama, a nose se i na salonkama i na balerinkama. 

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je još ljeto, a pala je temperatura pa sam odjenula sako. Oduvijek volim francuski chic i francusku rivijeru pa mi je to bila inspiracija za ovu plavo-bijelu kombinaciju – ispričala je Dalila za Divu.

*članak je izvorno objavljen 26. kolovoza 2022.

Prugasta plava košulja ultimativni je ljetni hit koji se može nositi na bezbroj načina, a nikad ne izlazi iz mode:

FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 12,99 EUR FOTO: Zara 12,99 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR

Kratak top, cargo hlače i cool vesta: Ova zgodna dama zna kako 'isfurati' odlične komade na ležeran način
Financijska analitičarka u outfitu bez greške: 'Rijetko nosim ravnu obuću, bolje se osjećam na visini'
Prema stručnjacima, ovo su najveći trendovi kod bojanja kose za jesen 2023.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".