Poduzetnici odlično pristaje klasika na malo drugačiji način: 'Oduvijek volim francuski chic i rivijeru'

Bermude u kombinaciji sa sakoom od tvida i slingback spoj su koji ne prolazi nezamijećeno
Vidi originalni članak

Volite li kombinacije u pravim morskim bojama, plavoj i bijeloj, sigurno ćete inspiraciju za odijevanje pronaći u odjevnoj kombinaciji Dalile Turk. Modno osviještena poduzetnica rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji kad je gradom prošetala u elegantnom izdanju, no pomalo netipičnom.

Izabrala je bermude, odličnu alternativu haljinama i suknjama, koje su unatrag nekoliko ljetnih sezona doživjele veliku popularnost i u ponudama omiljenih brendova ima odličnih modela za svaki stil. Dalila im je dodala svijetloplavi sako od tvida koji izgleda otmjeno, ne samo zahvaljujući izboru materijala, nego i zbog detalja gumba u zlatnoj boji. Ovakav nas model prati iz sezone u sezonu, dolazi u raznim nijansama, a super je ulaganje jer se lako kombinira i nosiv je godinama. 

Kombinaciju je upotpunila pletenom torbom koja je na gradski asfalt donijela dašak mora i ljeta, a bijele slingback cipele odlično su zaokružile cijeli stajling. Remenčić je taj koji daje dodatnu dozu elegancije klasičnim cipelama, a nose se i na salonkama i na balerinkama. 

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je još ljeto, a pala je temperatura pa sam odjenula sako. Oduvijek volim francuski chic i francusku rivijeru pa mi je to bila inspiracija za ovu plavo-bijelu kombinaciju – ispričala je Dalila za Divu.

*članak je izvorno objavljen 26. kolovoza 2022.

Louis Vuitton donosi luksuz u svijet slatkiša: Otvaraju čokoladne shopove diljem svijeta

Lewis Hamilton potpisat će zimsku kolekciju za Dior, ali uz jedan važan uvjet

Najbolje odjevne kombinacije Kamale Harris tijekom rada kao potpredsjednice SAD-a

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".