Poduzetnica je popularnim komadima dala svoj stilski potpis: 'Pratim trendove, a podjednako nosim i ležerne i elegantne outfite'

Modno osviještena Veronika crnu je kombinaciju osvježila efektnom zelenom - izabrala je dolčevitu i torbu pletenog dizajna u efektnoj boji
Vidi originalni članak

Kako i u hladnim danima izgledati stajliš i cool, zna Veronika Rodić, gošća naše modne rubrike koju je u centru grada fotografirao Goran Čižmešija. Poduzetnica odličnog stila prošetala je zagrebačkim ulicama kombinaciju u kojoj je trendovima dala vlastiti stilski potpis.

Vječna crna izgleda odlično u kombinaciji s efektnom zelenom, a Veronika nam je ispričala da je crnu odabrala jer je tmurno vrijeme, a zelenu kako bi podignula stajling. 

Izabrala je toplu jaknu koja odlično izgleda u kombinaciji s kožnim hlačama i dizajnerskim glomaznim čizmama. 

– Zelena mi je omiljena boja. Podjednako nosim ležerne i elegantne outfite sa štiklama. Pratim trendove i više ne želim izdvajati što od njih ne bih nosila. Prije kad bih rekla da nešto neću nositi, s vremenom bih ipak kupila – rekla je Veronika za Divu. 

Crnim odjevnim komadima dodala je zelenu dolčevitu, a zvijezda stajlinga bila je dizajnerska torba koju potpisuje luksuzni talijanski brend Bottega Veneta. Torba se ističe intrecciatiom, pletenim dizajnom po kojem je brend prepoznatljiv, a mnogim se ljubiteljicama mode nalazi na listi želja. Zelena je varijanta posebna jer ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling, a savršeno 'razbija' i all black kombinacije.

Zvijezda prosinačkog broja Dive je Matea Miljan Rafaj. Poduzetnica, influencerica i novinarka za Divu je rekla: 'Najam odjeće vani je uobičajen, drago mi je da sam u Hrvatskoj probila led'.

 

 

Kad se spoje popularne čizme, kožne hlače i 'hoodica', dobije se genijalan stajling kakvog je prošetala simpatična Mia

Sviđa li vam se trend glomaznih čizama i buca? Pogledajte kako ih kombinira ovaj modno osviješteni par!

Jelena Rozga nosi jedne od najpoželjnijih štikli sezone: Savršene su za sezonu partyja, pronašli smo pristupačniju opciju
Suknja kakvu bira Franka Batelić ističe se efektnim dizajnom, a tu je i frizura s kakvom je ne vidimo često

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".