Počela je rasprodaja u Aldu: Pronašli smo obuću i torbe po najboljim cijenama!

Ne propustite ovu odličnu priliku za fenomenalan shopping i zaputite se u Designer Outlet Croatia ili svoje omiljene modele Aldo obuće i modnih dodataka naručite putem službenog Aldo web shopa.
Vidi originalni članak

Poznati kanadski brend Aldo, jedna od omiljenih destinacija koju obožavaju svi ljubitelji moderne, kvalitetne i trendovske obuće i modnih dodataka ima odličnu vijest: počela je rasprodaja u Aldo outlet trgovini u Designer Outletu kao i na službenom Aldo web shopu!

U navedenim trgovinama čekaju vas artikli koje nikako ne smijete propustiti: skoro 5000 artikala po nikad boljim cijenama: od 2,99 do 69,99 eura! 

Ovo je odlična prilika da se počastite novim parom čizama za zimu, elegantnim štiklama u kojima ćete zablistati u izlascima i zabavama ili kupite poklon za nadolazeće praznike. U nastavku donosimo nekoliko artikala koji vam ne smiju promaknuti, jer akcija je vremenski ograničena.

Kada govorimo o must have artiklima koje je uvijek dobro imati u ormaru, to su definitivno cipele i salonke na petu: Jedan od najpopularnijih Aldo modela - Stessy sada možete uloviti po odličnim cijenama u klasičnoj, bezvremenskoj nude nijansi, ili ombre printu, dok će za zabave i večernje izlaske sjajan odabir biti Stessy cipele ukrašene glitterom. Ako pratite modne trendove i poznate osobe, onda ste možda zamijetili Kate Middleton koja se na Wimbledonu pojavila u Aldo cipelama koje sada možete kupiti za samo 9,99 €!

U zimskom periodu ne smijete propustiti ni obavezan dio jesenskih i zimskih outfita – čizme. Od robusnih ravnih modela koji su jedan od većih trendova ove sezone, do gležnjača na petu koje su idealne za dnevne, poslovne i večernje kombinacije, čizme su sastavni dio svakog looka u hladnijem periodu. U ponudi Aldo rasprodaje pronaći ćete razne modele za sve prilike i vremenske uvjete.

Naravno, nijedna modna kombinacija neće biti potpuna bez jednog od omiljenih dodataka: torbe. Osim što su praktične, torbe često utječu na cjelokupni vizualni dojam i daju karakter cijeloj modnoj priči.

U asortimanu Aldo rasprodaje možete pronaći brojne modele: od manjih torbica u jarkim bojama ili atraktivnim uzorcima do iznimno trendy modela moon oblika koje obožavaju sve fashionistice, ili pak nešto klasičnijih torbi koje pristaju svim kombinacijama.

I muškarci će u Aldo outletu sigurno pronaći nešto za sebe: od gležnjača u neutralnim nijansama, do svečanih modela cipela koji će sjajno izgledati uz odijela i poslovne outfite do mokasinka ili tenisica za svakodnevne i casual prilike. Osim obuće, sjajna opcija za shopping bit će i neki od modnih dodataka poput praktične torbe za laptop, sunčanih naočala ili remena koje također možete pronaći po povoljnim cijenama.

Ne propustite ovu odličnu priliku za fenomenalan shopping i zaputite se u Designer Outlet Croatia ili svoje omiljene modele Aldo obuće i modnih dodataka naručite putem službenog Aldo web shopa. Ne čekajte predugo jer zalihe su ograničene!

Espresso make up najlakši je način za postizanje sjajnog jesenskog izgleda
10 najutjecajnijih modnih influencera na internetu u 2023., prema kultnom Forbesu
Najbolje prirodne hidratantne kreme za lice koje osvježavaju kožu i održavaju je sjajnom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".