Plijeni pažnju modnim odabirima: Na finalu Kupa pojavila se u trapericama koje joj pristaju kao salivene i s hit torbom

Za završnu utakmicu Kupa držala se jednostavnosti i klasike koja je uvijek dobar izbor
Vidi originalni članak

U četrvtak navečer, Hajduk je pobijedio Rijeku i osvojio Hrvatski kup nakon devet godina. Uslijedilo je slavlje, prvo na stadionu gdje su oduševljeni navijači uletjeli na teren, a zatim na Rivi i na splitskim ulicama. Među navijačima bila je i Iris Rajčić, supruga Marka Livaje koja nije skrivala veselje i oduševljenje zbog pobjede.

Supruga najboljeg nogometaša Hajduka plijeni pozornost svojim odličnim modnim odabirima, a za finalnu utakmicu Kupa držala se jednostavnosti i klasike koja je uvijek dobar izbor.

Hajdukov dres s Livajinim prezimenom kombinirala je uz jeans trapez kroja, tenisice i Louis Vuitton torbicu. Trapezice su postale klasik koji nas prati već dugi niz godina, a osim što "prolaze" i u poslovnim prigodama, mnogi ih vole jer imaju moć vizualnu produžiti noge. Iako su prvo bile rezervirane samo za visoke potpetice, Iris je pokazala da odlično izgledaju i kad se nose ležernije, uz tenisice.

Dizajnerska torba kakvu je odabrala nalazi se na listama modnih želja mnogih ljubiteljica mode, a riječ je o jednom od modela koji ne gubi na popularnosti. Pochette model klasik je u modnom svijetu, a prepoznatljiv je po izduženom dizajnu i logotipovima francuske luksuzne modne kuće. U izboru frizure i make upa, Iris se držala jednostavnosti pa je valove u kosi s popularnim curtain šiškama nadopunila crvenim ružim, klasičnim, ali efektnim izborom koji nikad ne izlazi iz mode.

 

Ovakve štikle i haljina na špici ne prolaze nezamijećeno: 'U bolnici pazim da se tetovaže ne vide, ali privatno ih volim pokazati'

Bornu Kotromanić još smo prošle godine mogli vidjeti u najtraženijim sandalama sezone, a kombinira ih na odvažan način

Mama i kći uvijek nas oduševe smislom za modu: 'Ja sam se prva ujutro ovako obukla za školu, a mama se kasnije uskladila'

Što kažete na spoj bermuda i čizama do koljena? Maturantica ih je odlično kombinirala: 'Čizme nosim u svim godišnjim dobima'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".