Plaža mode : ON

FOTO: Asos £34 FOTO: Asos £32 FOTO: Boohoo £15 FOTO: Missguided €42.00 FOTO: Asos £22 FOTO: Asos £25
Pripreme garderobe za ljeto već su odavno započele, ako vam fali još samo lagana haljinica za plažu na pravom ste mjestu!
Vidi originalni članak

Uskoro ćemo se zateći na godišnjem odmoru. Ono što se često dogodi jest da od silnog planiranja i pripremanja za ljeto i vruće ljetne noći zaboravimo ono u čemu ćemo na kraju provoditi i najviše vremena  To su naravno ljetne haljinice za na plažu, za šetnju, za (pre)ukusni koktel uz more. Za sve to potrebna nam je jednostavna kombinacija u kojoj ćemo se osjećati ugodno ali i dobro a sve što očekujemo od njih je samo su što laganije, udobnije no istovremeno neodoljive. Pa to nije tako puno, zar ne? Bacite oko na našu galeriju gdje smo pronašli šest modela koji ispunjavaju baš svaki od navedenih kriterija!

Naš favorit je ova zelena haljinica koju je dizajnirao Matthew Williamson za brend Butterfly a možete ju pronaći na Asosu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".