Plavokosa dama zablistala je na Cvjetnom u profinjenoj i trendi plavo-crnoj kombinaciji

Modni dodaci ključan su dio svakog dobrog outfita!
Vidi originalni članak

Ove jeseni u garderobi morate imate barem jedan modni dodatak za kosu. Nosi se sve, od rajfova, masivnih ukosnica do pokrivala za glavu najrazličitijih vrsta, ali posebnu pozornost privlače nam poštarske (mornarske) kape sa šiltom koje začine baš svaki jesenski look. Ovaj efektni modni detalj u svoju plavo-crnu kombinaciju odlično je uklopila i zgodna djevojka sa špice. 

Preslatkom sivom poštarskom kapom trendi plavuša upotpunila je divnu  i elegantnu kombinaciju indigo plave plisirane suknje, crne majice i crnih visokih čizama brušene kože, a crnim kaputom s dojmljivom voluminoznom kapuljačom zaokružila je cijeli outfit. Ove zime na modnu se scenu vraćaju i velike torbe, a kao što možemo primijetiti, ova djevojka to jako dobro zna! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".