Plava boja crvenog tepiha

Plava boja simbolizira se sa samopouzdanjem i mudrosti, a koliko je vole poznate zvijezde pokazale su nam raskošnim odjevnim kombinacijama na crvenom tepihu.
Vidi originalni članak

Crveni tepih jedan je od najzanimljivijih djelova svakog događaja na kojem pomno pratimo tko nosi koga. U zadnje vrijeme imali smo prilike primjetiti kako je plava, odnosno njezina svjetla nijansa zaludila mnoga poznata lica. Tako je pjevačica Jennifer Lopez zasjala u prekrasnoj jednostavnoj haljini kuće Elie Saab izgledajući poput prave princeze. Za razliku od nje svjetski top model Miranda Kerr odlučila se za odijelo zanimljivog izgleda, a modni kreator Calvin Klein tako je naglasio njezino vitko tijelo. Nominirana za Oscara, glumica Cate Blanchett sinoć je na crvenom tepihu mnoge modne kritičare osvojila u haljini Armani Privea s detaljima Swarovski kristala, te se tako popela na ljestvicu jedne od najboljih odjevenih dama na najvažnijoj filmskoj večeri u godini. Savjetujemo vam da birate svijetlo plavu boju jer izgleda elegantno u svim prilikama, a u njoj će te zaista privući svu pažnju. 

nosi se

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".