Plastične&Drastične: Lutke koje će počistiti prašinu s modne scene

Kreativni dvojac iz Male Radnje Dizajna najavio je da će Plastične&Drastične počistiti prašinu s modne scene, a otkrili su i kako!
Vidi originalni članak

“I da ljubav pada, neki bi nosili kišobran“, “Imam upalu volje za radom“, “Kava za van, ja za u krevet“... samo su neki od natpisa koji vam nisu mogli promaknuti ako “skrolate“ društvenim mrežama. Iza ovih natpisa, ali i torbi koje su osvojile trendsetere, stoji Mala Radnja Dizajna, odnosno kreativni dvojac Vjeko Mandić i Tomislav Grgić.

Još su tijekom ljeta na Instagramu najavili - “skuhali smo nešto novo“ i “čistimo prašinui s modne scene”, a za nadolazeću hladnu sezonu pripremili su novi projekt kojim će zabavljati publik. Već i ime projekta postavlja radoznale upitnike iznad glave:

- “Plastične & Drastične“ novi su projekt Male radnje dizajna u kojem pratimo pet djevojaka, odnosno lutkica u njihovom svakodnevnom životu te donosimo njihov uvid u društveni život Hrvatske, objašnja Vjeko.

Kroz Pavlu, Taru, Tessu, Neru i Emu žele modu i društvena događanja prikazati iz jednog, do sada neviđenog kuta, barem što se tiče naših prostora.

Iz Male Radnje Dizajna otkrivaju:

- Već nekoliko mjeseci radimo na projektu, konkretno na izradi kulisa, ali i umanjenih predmeta kako bi sve bilo što realnije. Tu su mini odjeća i obuća, torbice, nakit, namještaj, prijevozna sredstva, umanjene biljke te, naravno, kolači...

- Plastične & Drastične surađivat će s mnogim dizajnerima i ljudima iz javnog života. Pisat će o aktualnim temama, voditi blog o kuhanju u suradnji s poznatom slastičarnicom Torte&to..., kaže modni dvojac.

Svrha ovih djevojaka je da posluže kao inspiracija, a svoje mjesto pronaći će i popularni te već dobro poznati citati.

- Novost je da će naše citate preuzeti upravo Plastične&Drastične te ih plasirati kroz različite proizvode, kažu dečki.

“Seljanka iz okolice Instagrama, “Netko nagazi u govno, netko u ljubav” i “Pamet cijelog svijeta“ natpisi su koji su već našli svoje mjesto u prvoj kolekciji keramike u pastelno ružičastoj boji, a u najavi su i novi parfemi s porukama. Također, dvojac je najavio kako cure neće ostati same, već će publika, osim pet glavnih likova, susretati i one gostujuće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".