Plamenci su out, ovo su novi hit luftići!

Ipak, ovaj modni dodatak nije nimalo jeftin!
Vidi originalni članak

Koji je najvažniji rekvizit za odlazak na plažu ove godine? Odgovor nije ni ručnik, ni krema za sunčanje, ni kupaći kostim, već - luftić! Nakon što su društvene mreže okupirali labudi i plamenci, došao je red i na krila anđela. 

Gotovo pa i nema trendseterice na Instagramu koja nema fotografiju s ovim hit rekvizitom, osobito u obliku plamenca, a vjerujemo da neće biti drugačije niti s krilima anđela koji na fotografijama izgledaju izrazito atraktivno. 

Za ovakav je bum zaslužna tvrtka Funboy, a prodaju se za 128 dolara što je prilično velik iznos za jedan plažni rekvizit. Ipak, sve više high street trgovina ih ubacuje u svoje ponude pa vjerujemo kako nećemo morati mnogo čekati i na pristupačnija "anđeoska krila". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".