Pjevačica Maja Bajamić pokazala je kako se nosi šareno: Nisam baš sređena

Lijepa brineta nosi razigranu odjeću i spaja nespojivo, a za oko je zapela fotografu Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Zgodna 28-godišnja pjevačica Maja Bajamić odjenula se vrlo zanimljivo. Iako na prvi pogled izgleda kao da nosi neobičnu kombinaciju, zapravo sve zajedno odlično stoji. 

Nosim kimono i top Bershka, suknju Forever 21, kožni ruksak Guess i japanke Ipanema. Platnena torba je hand made, hrvatski proizvod, Dišpetoža Dizajn iz Splita sa likom Nikole Tesle i fora natpisom «Ištekat ću van struju»

Kaže kako ljeti voli boje, a svojim outfitom to je i pokazala. Često je se može vidjeti u kimonu pa ga tako nosi i ovoga puta. Žute hlače, cvjetni kimono zavezan na neobičan način, okrugle naušnice i obične japanke miks su različitih stilova, a sve zajedno podsjeća na vruće ljetne večeri.

Nisam baš sređena, ovo je moje casual ljetno izdanje, malo boho, malo gipsy, svega pomalo, a udobno. Ljeti obožavam lepršavo i boje.

Odjeću kombinira uz boju tena pa je sada odabrala jake boje.

Kad pocrnim, svejedno mi je što nosim, a kad sam još bijela prije mora kao sada, onda volim eksperimentirati s jakim bojama. Kad se vratim s mora, možda ću biti sva u bijelom jer će mi pasati uz tamni ten.

Osim boja, Maja voli i razne uzorke, a odjeva ih s obzirom na to kako se osjeća koji dan. 

Obožavam sve uzorke, leopard, zmijski, točkice… nosim ih prema tome kako se osjećam. Kupujem si robu svake godine, ali ako ima neki komad koji mi je drag, a kupila sam ga prije 4 godine, vrlo rado ću ga opet nositi ako je u dobrom stanju. Nisam podložna trendovima, pa mi ne smeta ako je možda neki uzorak koji nije in.

Pogledajte kako najbolje kupovati na sniženju: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".