Pitali smo muškarce što misle o balerinkama: "Odvratne su. Odvratne." 😂

Ipak, voljeli ih oni ili ne, žene će ih nastaviti nositi.
Vidi originalni članak

Oko balerinki se vode vječne polemike. S jedne strane, većina ih žena obožava jer su praktične, uglavnom udobne, a mogu proći u elegantnijim izdanjima umjesto štikli.

Međutim, s druge strane vlada mišljenje kako muškarcima padne mrak na oči na sam spomen istih. Upravo smo iz tog razloga odlučili provjeriti je li to uistinu tako. Evo što su nam frajeri otkrili: 

Hrvoje: Nemam neko mišljenje o njima jer ih ne mogu komentirati odvojeno od cjelokupne odjevne kombinacije. Na nekim djevojkama znaju baš dobro izgledati. 

Vanja: Ako balerinke nisu "seljačke", meni su prekul. Pritom mislim na na neke bezvezne uzorke ili one poluotvorene s rupicama. Obične balerinke su mi skroz ok, čak su mi bolje od nekih štikli.

Eduard: Ne znam, neodlučan sam i ne znam puno o takvim stvarima. Mislim da svatko treba nositi ono u čemu se dobro osjeća i što mu dobro stoji. Koliko poznajem žene, mislim da im je u njima lijepo, ali da ih ponekad bole noge. Mi muškarci volimo više vidjeti žene u štiklama, no i njima vas bole noge. Evo, stvarno ne znam - najbolje da ste bose! 

Hrvoje: Ne.

Goran: U principu ih ne volim jer mi cure u njima djeluju obično, kao da nose papuče. Ipak, ako su jako lijepe i posebne, onda može! 

DraženOdvratne su. Odvratne. Izgleda kao da žene nemaju normalno stopalo, nego neko deformirano. Gdje je potplat? Možete tak i bose hodat. Ubio bih se kad vidim balerinke na ženama.

Marko: Ovisi od žene do žene, ali u globalu mi to nije nimalo privlačno. 

Martin: Da! Sviđa mi se to. 

Kumice s Dolca, Ana i Zlata, komentiraju trendove:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".