Pitali smo modnu savjetnicu što misli o ovakvom opuštenom izdanju u Saboru

"Ovo je još jedan primjer kako boja mijenja karakter haljine i obrnuto, odnosno nije svaka puderasta haljina dostojna važne političke institucije."
Vidi originalni članak

Ovih se dana baš vidi kako su saborskim zastupnicama ljeto i more na pameti – još jedan primjer casual haljine donosi nam Ivana Ninčević Lesandrić, kaže modna urednica i savjetnica Dubravka Pripić Znaor. Saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić u Saboru se pojavila u kreaciji modne dizajnerice Ivone Glavaš iz Splita. 

Osim toga, ovo je još jedan primjer kako boja mijenja karakter haljine i obrnuto, odnosno nije svaka puderasta haljina dostojna važne političke institucije! Naravno da svi tepamo toj lijepoj puderasto-rozoj i svaka od nas ima omiljeni ton koji nam odgovara, ali na lepršavom, boho kroju koji je izuzetno širok i napravljen od mega volana, postaje previše opuštena. Pošto se u ovom vrlo voluminoznom kroju tijelo može „izgubiti“, tu je dublji V ovratnik koji naglašava visinu siluete. A to je uvijek dobar trik, ispričala nam je Dubravka. 

Ovo je haljina kao stvorena za festivale, kaže modna savjetnica, a mi se apsolutno slažemo, no pitamo se, je li primjerena za Sabor? 

- Idealna je u nekom drugom okruženju, možemo reći jedan je od simbola hipi kulture. Ima izuzetno puno nabora, na rukavima, na ramenima, oko struka, koji je dodatno istaknut remenom. Ti silni nabori samo su dodatno i nepotrebno nabrijali siluetu, dok je remen napravio dobru dinamiku, no bilo bi bolje da je malo deblji. Ravne cipele u nijansi meda zanimljivo izgledaju u kombinaciji s rozom puderastom, atraktivan je to stilski iskorak. Osim haljine, na plaži će se bolje snaći i jako uočljiv detalj – tirkizni lak na noktima. Ova zastupnica voli boje, predlažem da iskoristi prednosti kolorističke palete i izabere krojeve koji laskaju njezinoj silueti - zaključuje Dubravka. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".