Pitali smo modnu savjetnicu da analizira stylinge ministrica u Saboru

Evo kakvu je presudu dala naša stručnjakinja Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

Cvjetni uzorak ima niz lica – jedno od dobrih otkriva bijeli komplet s apstraktnim laticama, kaže Dubravka komentirajući izdanje ministrice Nade Murganić koja je u Sabor stila u cvjetnom kompletu.

- No predlažem duže, klasične rukave, ovako djeluju kao da su prekratki. Na kraju krajeva, uvijek se mogu potfrknuti! Dužina sakoa i suknje su dobri, no bolja opcija je V ovratnik koji vizualno izdužuje figuru. Što se tiče forme suknje, predlažem neka ministrica isproba više pencil varijantu, koja se malo sužuje prema koljenima. Torba je odlična, boja i forma pristaju stylingu (čak se i fascikl slaže, iste je nijanse kao torba!) - zaključuje.

Razbijanje monotonosti žutom

- Kombiniranje tona sakoa i torbe zanimljiv je moment kad je haljina crna i dugačka, no kroj same haljine čini se previše zvonolik jer dodatno proširuje figuru. Sako se čini preuzak, upravo radi, kako vidim, nabora sa strane, iako je to bazično dobar, klasičan kroj - priča Dubravka o stylingu ministrice Gabrijele Žalac

- Mnoge nose 'trifrtaljne' rukave ovih dana, no oni vizualno skraćuju ruku – predlažem rukav klasične dužine. Ako je jako vruće uvijek se mogu 'potfrknuti', bolje i modernije izgledaju u sklopu čitave siluete. Žuta je torba zanimljiva, no predlažem više aktovka formu s diskretnim džepovima, djeluje elegantnije.

Nina Obuljen Koržinek pojavila se u sličnom izdanju samo sa crvenim sakoom. 

- Još jedna varijanta crne haljine i sakoa u boji – no ovdje je sako taman i rukavi su pravilne dužine. Kao modni dodatak, jednostavna klasična biserna ogrlica dobro upotpunjuje look. Čisto korektan styling, iako sako ima upečatljivu nijansu – kad ministrici dosadi ova snažna crvena, predlažem blaže nijanse poput lososa ili marelice, one odlično pristaju brinetama. Najlonke se čine malo previše svijetlima – predlažem ton tamnije, kako bi se izbjegnuo dojam bjeline - objašnjava modna savjetnica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".