Pitali smo frajere koji su im najbolji uleti s kojima su im žene prišle, a odgovori su urnebesni!

Izgleda kako se hrabrost uvijek isplati! Zato cure, navalite!
Vidi originalni članak

Uletjeti ili ne, čekati ili biti hrabar - pitanja je uvijek bezbroj, no naš je savjet: uvijek budite hrabre! Pitale smo frajere koji su najzanimljiviji uleti s kojima su im cure prišle, a djevojke smo zamolile da daju komentar i iz svoje perspektive. 

Marko kaže kako je kod nas uletavanje od strane žena toliko rijetko da je pomalo šokantno ako se dogodi i uvijek misli da je skrivena kamera. Ipak, jedan ulet mu je ostao baš urezan u sjećanju:

Jedna djevojka mi je uletjela i rekla kako je dobila nagradu za najgoru plesačicu te dodala da bih ja tu nagradu mogao podijeliti s njom. Meni je to bilo jako smiješno i morao sam uzeti broj.

Dodao je kako misli da su žene sto puta bolje u uletima, ali se, nažalost, ne događa često. 

29-godišnji Franjo s nama je podijelio jedan baš neobičan ulet, za koji je i teško procijeniti je li to stvarno bio:

Površno smo se poznavali neko vrijeme, a ona je znala da sam obožavatelj Adidas tenisica, baš kao i ona. Bio je petak navečer, snijeg je nenormalno padao, a ona mi je fotkala svoje "adidaske" dok je čistila snijeg, ono, iz čista mira... Tu je sve krenulo, a i danas smo zaljubljeni!

Dodao je i kako misli da je ulet cure, ako je fora i nije napadan, jednostavno 10/10. Smatra kako većina muškaraca teško shvati ženske signale:

Neki nedvosmislen interes postaje zapravo pun pogodak. Ja sam apsolutno za ženske ulete!

Jedan 26-godišnjak koji je želio u potpunosti ostati anoniman, podijelio je s nama jednostavan ulet. Naime, budući da ima prekrasnu kovrčavu kosu koja ne prolazi neopaženo, bivša djevojka prišla mu je s uletom:

Bok, imaš lijepu kosu.

Iako danas više nisu u vezi, ulet je tad apsolutno upalio, a otkrio je kako i nije bilo toliko do samog komplimenta, koliko do hrabrosti te djevojke jer, kako kaže, ne viđa se često

Borna je 34-godišnjak koji se potpuno otvorio i prisjetio uleta koji, iako je star desetak godina, i dalje mu je "najkul i najbolji ulet ikad", kako sam kaže

Sjedio sam na cugi s jedinom djevojkom u koju sam se zaljubio na prvi pogled, zvat ćemo je Ana za potrebe ovog prisjećanja. To je bila prva cuga, dvije godine nakon što sam je prvi put ugledao. Iza njezinih leđa me gledala jedna cura, to gledanje trajalo je neprestano, ali ja nisam reagirao. Međutim, u tom trenutku došla su dva Anina poznanika s fakulteta i nisu prestali pričati o tadašnjoj problematičnoj situaciji na faksu... Ja sam sjedio sam na svojoj strani velikog stola, potpuno gnjevan, a djevojka koja je i dalje gledala u mene, učinila je nešto skroz neočekivano: pozvala me prstom, došao sam do nje, a ona mi je rekla da sjednem pored nje jer vidi kako mi je dosadno. Objasnio sam joj da ne mogu jer mi se sviđa Ana i da želim nešto s njom pokušati, ali da čekam da ti poznanici konačno odu.

Ipak, djevojku to nije pokolebalo te je nastavila s pričom: 

Pričala mi je da najbolje mogu uspjeti s curom ako je napravim ljubomornom pa mi je rekla da ostanem malo kod nje. Pričali smo tako par minuta, vratio sam se sjest k Ani, međutim ova djevojka, zovimo je Ivana, i dalje nije prestala gledati u mom smjeru te me opet zvala da dođem kod nje... Nakon desetak minuta, cijela Ivanina ekipa se ustala, prošli su pored mog stola, a Ivana je sjela pored mene, počela me ljubiti, ustala se i otišla!

Tu je došlo do obrata situacije kojem se nikako nije nadao: 

Ana je na to ostala hladna, a malo nakon tog je rekla da će uskoro doći njezin dečko. Znači, nisam imao pojma da ima dečka, ali nisam otišao ni za Ivanom, nikad je više nisam ni čuo ni vidio! Ipak, najkul ikad!

Borna je rekao kako nije siguran je li ikad uopće imao pravi ulet ili je to samo bilo davanje jasnih znakova, plesanje i slično, a uvijek bi on bio taj koji je napravio prvi korak. No, oko jednog je siguran:

Prva prva cura mi je uletjela. Išao sam u četvrti srednje, a u Tvornici je jedna cura došla do mene oko pola 4 ujutro i rekla mi da me gleda već nekoliko tjedana, no da je ja uopće ne primjećujem i pitala me hoćemo li plesati.

Pavle, 30-godišnjak iz Zagreba, podijelio je ulet koji je baš karakterističan za ovu eru Instagrama i Facebooka: 

Je l' legit uletiti ovako preko Instagrama?

Odgovorio joj je kako nije siguran jer ne provodi mnogo vremena na društvenim mrežama, no sve je na kraju ipak pozitivno ispalo!

 

A kako to izgleda sa ženskog stajališta? Pitali smo i djevojke da nam otkriju koja je njihova formula.

Sara se prisjetila odlične situacije:

Sjedili smo na plaži, prolazio je prezgodan frajer i ja sam ga pitala da sjedne s nama. On je sjeo, a par godina kasnije mi smo se - vjenčali!

Jedna 26-godišnjakinja otkrila nam je s čim baš nikad nema greške:

Kad mi se netko sviđa, dođem do njega i kažem da mi je zgodan. Baš uvijek pali, frajeri valjda vole tu otvorenost!

Jelena (25) podijelila je s nama situaciju iz izlaska:

Možda nije bio klasičan ulet, možda čak nije ni (potpuno) svjestan, ali bila sam vani s prijateljicama i pored nas su stajali dečki pred kojima sam otvorila pivo upaljačem. Pokazalo se da je to efektnije od bilo kakvog verbalnog uleta.

Ispitali smo koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".