Pitale smo čitateljice što baš nikad ne bi nosile... A odgovori su prilično slični!

Divine čitateljice gotovo su jednoglasne: Uggsice, prozirne najlonke...
Vidi originalni članak

Iako rado prihvaćamo nove trendove, ipak postoje neki odjevni komadi koje nikad ne bismo obule ili odjenule. Zanimalo nas je što o tome misle naše čitateljice, a one su s nama rado podijelile svoja mišljenja. Čini nam se kako su u nekim stvarima prilično jednoglasne, a mnoge će zaobići i ovogodišnji veliki trend - životinjski uzorak.

 

Sarah: Uggsice, umetci za ramena, tajice nošene kao hlače, prozirne najlonke... Zašto bi to itko uopće stavio na sebe?

Veronika: Odgovor je jednsotavan: Uggsice, puf rukavi i hlače MC Hammer.

Iva: Ne bih nikad nosila prepoderane traperice i mislim da je vrijeme da se taj trend više prekine... Ne sviđaju mi se ni tenisice na petu, tajice ako nisu za rekreaciju te prozirne najlonke.

Marina: Ne volim životinjski print bilo koje vrste - nikad, ali nikad ga ne bih nosila. Također, dugo sam  govorila da nikad ne bih nosila Uggsice, ali sam onda skužila koliko je u njima toplo i da u njima mogu biti bez čarapa, koje inače mrzim! 

Ana: Nikad ne bih nosila one "najtraženije hlače sezone" koje trenutno nosi svaka druga cura... Nije lijepo reći, ali stvarno su mi odvratne.

Violeta: Tenisice s visokom potpeticom, puf rukave, cipele i odjeću s pomponima, lažnjak torbu, odjeću s jakim ili zlatnim te krupnim logotipom ili inicijalima brenda, a ne volim ni uzorke životinjskog krzna... Sad se ne mogu sjetiti svega, ali ima još mnogo toga!

Klaudija: Uggsice, tenisice s potpeticom, leoprad i tigrasti uzorci i mrežaste najlonke... Te se stvari trebaju nalaziti na Jakuševcu, a ne na jednoj ženi!

Katarina: Krzneni prsluk na kožnu jaknu... Just why?

Ivana: Majice i topići bez naramenica - ne jer mi se ne sviđa nego jer nemam lijepa leđa niti dekolte. Moj autoput sprijeda ne dozvoljava takve modne izlete... Inače, iako se "normalno" oblačim, obukla bih sve na sebe jer sam još kao srednjoškolka hodala u špic štiklama na trapezice s čarapama u grudnjaku i u havajskoj košulji... Kad se samo sjetim!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".