Pink Beach Pharella Williamsa za adidas Originals

Obožavatelji adidas Originals kolekcije s potpisom Pharrella Williamsa od sad imaju još više mogućnosti za kreiranje svojih originalnih adidas stylinga uz novu kolekciju za proljeće/ljeto 2016..
Vidi originalni članak

Obožavatelji adidas Originals kolekcije s potpisom Pharrella Williamsa od sad imaju još više mogućnosti za kreiranje svojih originalnih adidas stylinga uz novu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. Kolekcija "Pink Beach" inspirirana je plažom, morem i otocima te Pharellovom strašću za glazbom, umjetnošću i modom. 

Kolekcija za žene obogaćena je kupaćim kostimom s motivom i bojama otočnih šuma, a ljubiteljice mode oduševit će i majice, topovi te jakne s razigranim cvjetnim uzorcima. Muškarci će se istaknuti u majicama upečatljivih boja i otočnih motiva te kratkim hlačicama u kojima će sigurno mamiti poglede gdje kod krenuli. 

Adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcinalnog dizajna omogućava profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude adidas je usitinu globalni brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta. S dva osnovna segmenta brenda adidas Sport Performance i adidas Originals kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima jednaka se pažnja posvećuje kako sportskom tako i modnom pozicioniranju brenda. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".