Pića za fashioniste

Piće Burn i Absolute votka uvijek se vežu uz najveće modne događaje pa su se tako i ovoga puta uzvanici imali priliku počastiti ukusnim i kvalitetnim pićima ova dva brenda.
Vidi originalni članak

Burn je bezalkoholno osvježavajuće energijsko piće koje pali osjetila mladih željnih zabave i pruža im energiju da izdrže cjelonoćne tulume. Burn osigurava fizičku i mentalnu energiju. Prikladan je za konzumaciju tijekom cijelog dana, osobito kad zatreba energijsko osvježenje.Na hrvatskom tržištu dostupan je od 2003. godine u pakiranju od 0,25 l u limenci. Burn privlači mlađu populaciju – prava je zabava u nepredvidljivim i uzbudljivim noćnim izlascima, punim senzualnosti, izazova pa čak i opasnosti. Mladi se žele sjajno provesti tijekom izlaska i osjećati se slobodnima. Burn im daje mogućnost da oslobode svoja iskonska osjetila i dožive čaroliju noći. Jedinstvena, tajanstvena crna limenka s dinamičnim i jakim Burnovim plamenom sadrži piće snažne formule koje daje energiju

Absolut Vodka jedno je od najprestižnijih alkoholnih pića s dugogodišnjom tradicijom. Prvi je puta predstavljena u New Yorku 1979 godine a dobar glas ovog kvalitetnog pića uskoro se proširio i po ostatku svijeta. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".