Pharrell Williams potpisao moćnu kolekciju nakita za Tiffany & Co.

Njegov je stil eklektičan s notom luksuza, on je ujedno kreativni direktor kompanije Louis Vuitton za muške kolekcije. Pharrellova strast za nakitom sada postaje tema brenda poznatog po zaručničkom prstenju
Vidi originalni članak

Nekada je to bila marka za gospođe i one koje će uskoro to postati, no jedan od onih koji to mijenja je glazbenik i modna ikona Pharrell Williams. Naime, Tiffany & Co. osnovana je davne 1837. godine te se kroz gotovo dva stoljeća profilirala kao pojam luksuza i visoke elegancije. No, nedavno, početkom 2021. godine, multinacionalna holding kompanija LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton stekla je većinski udio u Tiffany & Co. za 14,6 milijardi eura i povukla dionice s njujorške burze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Sjedište je ostalo u New Yorku te sada djeluje kao neovisna podružnica. Shvativši da je imidž kompanije u najmanju ruku starinski te da im to više ne odgovara, LVMH i šef Bernard Arnault odlučio je brendu dati 'makeover'.

Dio tih promjena je i suradnja glazbenika iz njihove kuće - kreativni direktor kompanije Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju prepoznatljivu po tirkiznim kutijicama i divnim mašnama.

No, skida taj ljepuškasti, romantičan film i dodaje brendu nešto frajerskog stila. Pharrell Williams donosi novu kolekciju nakita imena 'Tiffany Titan' i inspiriran je Posejdonovim trozupcem.

Činjenica je da je Pharrell Williams jedan od najeklektičnijih suvremenih kreativaca današnjice. To je kvaliteta koja ne samo da ga čini jedinstvenim i drugačijim od njegovih kolega, koji također žele karijeru dizajnera, već LVMH luksuznoj grupi daje veliku slobodu kad je riječ o raznim suradnjama.

- Voda je za mene važan izvor inspiracije. Dakle, naziv ove kolekcije, 'Titan', inspiriran je likom Posejdona, gospodara mora i kralja Atlantide, što je također ime zajednice u kojoj sam odrastao u Virginia Beachu - rekao je Williams za WWD.

- Ono što razlikuje sav nakit je korištenje crnog titana. Za mene je to fizička manifestacija ljepote crne boje - dodao je.

- Oduševljeni smo što možemo predstaviti Pharrellovu inauguralnu kolekciju za Tiffany & Co. Titan ima za cilj izazvati najklasičniji dizajn vrhunskog nakita. Predstavlja ravnotežu između Pharrellove kreativne vizije i umijeća brenda - komentirao je Alexandre Arnault, sin izvršnog direktora francuske tvrtke Bernarda Arnaulta i izvršni potpredsjednik i voditelj proizvoda i komunikacija u Tiffany & Co.

Kolekcija nudi ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje u punk stilu. Broji 19 komada i dostupna je u 18-karatnom žutom zlatu ili titanu, u metalu i dijamantima. Maloprodajne cijene kolekcije kreću se od 3200 do 50000 eura.

Pharrell je karakterističan po stilu koji kod njega djeluje autentično, još na početku karijere autor je naglasio sklonost kreativnom izričaju te ga s godinama nastavio razvijati ga na svoj način.

Nakit mu pristaje, baš kao i raznolike naočale, zanimljive kape te sve ostalo što mu srce poželi - eklektičnost je njegov odličan izričaj.

Zagreb uskoro dobiva novi cvjetni studio: Nudit će nakit i tetovaže od živog cvijeća!
Princ William i kralj Charles uskladili su se u klasičnim odijelima, no jednu stvar imali su potpuno istu
Ususret Cannes film festivalu prisjetili smo se najboljih vintage izgleda sa crvenog tepiha

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".