Pez bomboni umjesto potpetica?

Za cipelama s Pez potpeticom luduju svjetske fashionistice, a upečatljivi dizajn veselih boja podiže svaku modnu kombinaciju.
Vidi originalni članak

Dizajn cipela Camille Elphick karakterizira ženstvena silueta, pri čemu je obično riječ o klasičnoj Mary Jane, salonki ili ravnoj balerinki s kožnim remenčićima, a koje se ručno izrađuju u Italiji. 

Mlada britanska dizajnerica radila je za poznata imena modne scene poput Donne Karan, Charlotte Olympie, Sophie Webster, Paula Andrewa i Nicholasa Kirkwooda, a istaknula se po “Pez” kolekciji.

Elphick se poigrala formom pete i umjesto klasične visoke potpetice cipeli je dodala kutijicu za Pez bombone. Zanimljivi dizajn odmah je osvojio je modni svijet, a jedna od obožavateljica Camille Elphick cipela je i "it" djevojka i trendseterica  Alexa Chung.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".