Petit design store Ive Karačić proslavio svoj drugi rođendan

Ako ste se ikada našli u Tkalčićevoj, onda ste zasigurno zastali i ostali bez daha pred jednim od divnih izloga. Na kućnom broju 73 smjestio se Petit design store - Iva Karačić
Vidi originalni članak

Njen design petit store 27. studenog proslavio je svoj drugi rođendan, a na proslavu su došle žene svih generacija, jer poznato je da Ivine kreacije ne poznaju dobne granice kao ni prilike u kojima se nose. Upravo im zato žene ne mogu odoljeti. U njima možete ići na važan poslovni sastanak, večernji event, privatnu zabavu, ali bez problema sa zamjenom neke udobnije obuće poput tenisica, u Ivinim kreacijama možete i do tržnice u nabavku ili na običnu subotnju kavu u kvartu. Za svako doba dana, za svaku priliku i za svaku dob – kreacije Ive Karačić jednostavno će vas obući.

U Ivinom petit design storeu možete pronaći i sav potreban asesoar, a svaki komad izvrsno će pristajati njenim kreacijama.

„Bezvremenski, profinjeni komadi koji me rješavaju svake muke razmišljanja što obući nakon što otvorim oči san je svake žene koja istovremeno želi izgledati besprijekorno, ali joj nekada jednostavno nedostaje vremena da sve uskladi. Nerijetko moram skrivati od sebe Ivine haljine, jer ih prečesto nosim. To vam sve govori.“ otkrila nam je Josipa Dodika, poduzetnica

Iva je svoj rad posvetila stvaranju odjeće za žene. Žene koja je i majka i kućanica i poslovna žena. Fleksibilnost vremena u kojem živimo vrlina je koja se traži, a Iva to nudi svakom svojom kreacijom.

„Svakoj se ženi trudim ponuditi odjeću po njenoj mjeri. Ne samo da šivam odjeću po mjeri već se zaista trudim svojim pristupom dati odgovor, kroz odjeću, na svako pitanje koje jedna žena može imati kada su zahtjevi kako i u kojoj prilici treba ili bi trebala izgledati u pitanju. Moj je moto da svaka žena treba biti elegantna i profinjena, da je to nešto što si treba znati pokloniti, jer svaka žena to i zaslužuje.“ zaključila je Iva

Iako živimo u vremenu u kojem je teško ili gotovo nemoguće odoljeti brzoj modi, treba znati zastati. Zastati pored izloga Tkalčićeve 73 i pokloniti svoje vrijeme umjetnosti i hrvatskom dizajnu koji uvijek iznova podsjeti na talentirane ljude koje imamo.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".