Petir odabrala lepršava haljnu primjereniju ljetnom partyju, a savjetnica za Selak ima skladnije modno rješenje

Marijana Petir i Marija Selak odabrale su nijanse plave - Petir na lepršavoj haljini, a Selak-Raspudić na nešto jednostavnijem modelu
Vidi originalni članak

Utorak u Saboru bio je rezerviran za slobodnu raspravu zastupnika i Zakon o obnovi zgrada oštećenih u potresu, a Marijana Petir i Marija Selak-Raspudić za sjednicu su odabrale nijanse plave boje. Njihove je outfite prokomentirala modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor

- Tamnoplava plus crna jedna je od onih kritičnih kolorističkih formula; mnogi ih izbjegavaju i to s razlogom. Naime, u svijetu poslovnog odijevanja najbolje izgledaju kad su sličnih tekstura ili, još bolje, na istom tekstilu. Idealno je kad su plava i crna bliže na paleti nijansi, odnosno da je plava što tamnija.

Kombinacija kraljevski plave i crne koju je odabrala zastupnica Marijana Petir nije sretan odabir.

- Ne samo da je haljina previše ljetna i lepršava za saborski dress code (koji, službeno, nažalost ne postoji), već je ta cvjetna kreacija optočena volanima više namijenjena nekom partyju. Crni sako i salonke idealno bi išle na bluzu, majicu i hlače ili suknju, rekla je Prpić Znaor i dodala da outfit ne mora biti poseban, već jednostavan i poslovan, decentan i diskretan. 

Marija Selak-Raspudić išla je na nešto jednostavniju varijantu pa je haljinu kraljevski plavog tona kombinirala uz crnu torbu i salonke. Ipak, umjesto crne, bolje bi išle bež nijanse. 

- Ovdje bi skladnije bile salonke i torba u boji pijeska ili konjaka. Iako je ova boja vrlo popularna na jednostavnim haljinama, elegantnije bi izgledala na nekom taloringu - primjerice sakou, prsluku krojenom poput sakoa ili nečemu što ipak ima inspiraciju u svijetu klasike, ponajprije britanske, zaključila je Prpić Znaor. 

Zastupnica koju prati glas najbolje odjevene je Sabina Glasovac, njezine odlične outfite možete pogledati u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima
Savjetnica o stylingu zastupnice: "Sve skupa djeluje previše i pretjerano, a bluza treba biti smirenija"
Komentar na outfit nove ministrice turizma: "Ovo je zahvalna ljetna poslovna formula jer ljeti je business stil ponekad izazov"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".