Pet trendova iz serije "Seks i grad" koje možemo nositi i danas

Moda se vraća, to svi znamo, a jako smo sretne što su ovi trendovi opet tu!
Vidi originalni članak

Dok na internetu traju rasprave što će biti s potencijalnim, trećim dijelom filma Seks i grad, mi smo se prisjetili trendova koji su vladali u ovoj kultnoj seriji i izdvojili one koji se nose i danas! 

Baletna suknjica

Zahvaljujući Dioru, suknja od tila koja podsjeća na one koje nose balerine, vratila se u velikom stilu. Iz vintage trgovina preselila se u naše ormare i rado je nosimo - s basic majicom, a one duže na traperice - jednako dobro izgledaju! 

via GIPHY

Bose noge i bunda

Mnogi pitaju zašto, a mi kažemo - zašto ne? Ima li boljeg looka iz serije od ovog u kojem je Carrie isfurala predimenzioniranu bundu, haljinu zanimljivog printa i crvene cipele? Mi mislimo da ne! 

Majice bez naramenica

Mogli bi napisati tisuće i tisuće riječi posvete svim haljinama i majicama bez naramenica koje Carrie tako odvažno nosi. Kako ih kombinirati? Skinny traperice, cipele s potpeticom i spremne ste za party!

via GIPHY

Tenisice i klasičan kaput ili baloner

O ovome ne moramo ništa posebno govoriti, zar ne? SPoetske tensiice i elegantni komadi toliko su postali dio našeg stylinga, a Carrie je definitivno bila preteča svega!

Haljina pastelne boje

Ako ste obratili pozornost na Voguev trend report za proljeće i ljeto 2018., onda ste zasigurno primijetili kako su pastelne boje i dalje in. Ako još niste, sad je pravo vrijeme da iz ormara izvučete svoju haljinu nježno plave ili roze boje!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".