Pet stilova kojima nas je ova princeza osvojila

Prekrasna Kate Middleton svojim istančanim ukusom dala nam je povoda da otkrijemo koje dizajnera možemo pronaći u njezinom kraljevskom ormaru.
Vidi originalni članak

Od kada je postala supruga britanskog princa Williama, Kate Middleton je u centru pozornosti svih medija. Moramo priznati kako je stil ove princeze besprijekoran, a za to su zaslužni i razni modni dizajneri koju su sa svojim modnim kreacijama apsolutno briljirali. Donosimo vam pet odjevnih kombinacija Kate koje su nas oduševile.

  1. DOLCE & GABBANA

Za midi haljinu bordo boje sa prekrasnom čipkom koja se proteže po cijeloj silueti zaslužan je talijanski modni dvojac. Clutch torbica i salonke u istoj boji Katinu odjevnu kombinaciju učinile su još elegantnijom.

  1. TORY BURCH

Princeza zna što treba obući kada su u pitanju humanitarni događaji. Tako je za ovaj odabrala crno bijelu haljinu koja svojim detaljima još više ističe Katinu fenomenalnu liniju, a potpisuje ju američka dizajnerica.

  1. THE FOLD

Poznata britanska modna marka The Fold zauzela je mjesto u ormaru mladoj pučanki, a ako pogledate malo bolje na sredini haljine krije se mali peplum koji nas je oduševio.

  1. ALEXANDER MCQUEEN

Svakim odjevnim predmetom ova modna kuća odmah pokaže svu ljepotu modnog svijeta, a još jednom i ovim prekrasnim kaputom koji se odlično uklopio sa šeširom Jane Taylor i cipelama L.K. Bennett.

  1. HOBBS

Za vrijeme trudnoće, Kate je voljela oblačiti šarolike, zanimljive i interesantne kapute koje je uvijek dobro kombinirala sa šeširima u sličnim bojama. Moramo priznati kako ovaj uzorak odlično stoji Kate, a za sve je zaslužna engleska modna marka Hobbs. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".