Pet razloga zašto nam je Franka Batelić modna inspiracija za ljeto

Prekrasna pjevačica prošli je vikend blistala u vjenčanici, a i u casual izdanjima izgleda - fenomenalno
Vidi originalni članak

Stylish pjevačica uvijek je imala stil koji nam je zapinjao za oko, a ovog ljeta, novopečena supruga našeg Vedrana Ćorluke, posebno se ističe. Izdvojili smo pet razloga zbog kojih bi Franka svima trebala biti #goals kad je ljetni stil u pitanju. 

1. Zna da su kratke traper hlače najbolji saveznik

Dobro izgledaju na ravne sandale, ali i visoke potpetice. Franka svoje hlačice visokog struka kombinira na "basic" majicu s tankim naramenicama, šešir i sunčane naočale. 

 

2. Nosi točkice

Ovaj je uzorak doživio svoj veliki povratak i pobjegao iz dječjeg ormara na modne piste i u high street dućane. Franka je jednom prilikom nosila bijelu haljinu retro kroja i napuhanim rukavima s crnim točkicama. Odlično!

3. Seksi ljetni stil

U novom spotu izgleda aposlutno fantastično, a posebno sam se sviđa ovo bijelo izdanje. Franka dokazuje kako je jednostavnost itekako seksi. 

4. Zna da je sve u detaljima

Evo, dobro izgleda i s ručnikom na glavi. Na ovoj fotografiji pokazala je kako je baš sve u detaljima. Na nogama nosi metalik sandale, a ove male sunčane naočale vrlo su trendi i treba im dati priliku. 

5. Običan T-shirt uvijek je dobar odabir

Onaj svoj kombinira na najbolji mogući način - uz traperice, tenisice i ruksak. S tim nema greške. 

I još par dobrih ljetnih izdanja by Franka: 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".