Pet poznatih dama otkrilo je jesu li kupile darove i što će darovati najbližima

Njima je kupovina darova - "slatka muka"!
Vidi originalni članak

Nekoliko Hrvatica otkrilo nam je kako kupnja darova može biti “slatka muka”. Olja Vori kaže da u njihovu obitelj darove i dalje donosi Djed Božićnjak, a kao jedinu želju navodi – zdravlje. Istu želju ima i Jelena Rozga koja će najbliže razveseliti pomno odabranim sitnicama. Indira je priznala da obožava božićno vrijeme zbog svečane atmosfere i jer su svi dobre volje! Irena Škorić otkrila nam je da bira originalne i unikatne darove, dok se Katarina Baban trudi ispuniti male slatke želje svojim najbližima.     

Jelena Rozga

Svaki put kažem da ću kupiti na vrijeme, no i ove godine kupujem u zadnji čas, ali to nije problem jer znam što ću kupiti najdražima.

Katarina Baban

Obožavam Božić! Veseli me kupnja darova, a još više lica dragih osoba kad otvore dar!

Olja Vori

Osluškujem želje tijekom cijele godine jer ne volim kupovati u zadnji tren. Već sam sve osmislila, kupila i, najvažnije, sakrila!

Irena Škorić

Pomoćnica sam Djeda Božićnjaka! Totalni sam štreber kad je riječ o kupnji darova i volim se pripremiti mjesecima ranije!

Indira Levak

Temeljita sam kod odabira darova za najdraže, ali mi nije važna materijalna vrijednost, već da osoba zna da sam razmišljala o njoj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".