Pet ovogodišnjih modnih trendova kojih se ne želimo odreći u 2020. godini

Od brojnih trendova koji su obilježili godinu na izmaku, izdvojili smo nekoliko koje želimo gledati i u idućoj.
Vidi originalni članak

Ove godine nosilo se zaista sve i svaki je stilski izričaj mogao pronaći svoje mjesto pod suncem. No, kako to biva sa svim trendovima, neki se pokažu održivijima na modnoj sceni, dok drugi nestanu onako kako su i došli. Još uvijek ne možemo sa sigurnošću reći koji će to trendovi poharati modu sljedeće godine, no možemo reći koje ćemo trendove povući sa sobom iz ove u novu godinu. 

Sakoi
Ono što je vrlo evidentno, sakoi svih modela i uzoraka bili su neizostavni dio stylish jesenskih outfita. Bilo da ih kombinirate s trapericama ili se odlučite za elegantne hlače, sakoi su idealan odabir za svaku poslovnu ženu i svaki poslovni outfit, a ako imate cijelo odijelo - onda imate dobitnu kombinaciju. Ovaj trendi duo može biti dijelom ležernih kombinacija, ali i izrazito elegantnih outfita. 

Životinjski uzorak
Midi suknje leopard uzorka nosili smo u svim kombinacijama i vrijeme je da se povuku, no nismo se spremni u potpunosti odreći životinjskog uzorka, dapače. U fokus će doći svi uzorci, od zebrastog i zmijskog do kroko i tigrastog, a nosit će se na apsolutno svim odjevnim komadima. Ono što se nekada možda činilo 'too much' životinjskog uzorka, sada će biti savršeni odabir za sve koji žele biti primijećeni. 

Puf rukavi
Ove su godine ponovno u centar pozornosti došli voluminozni i statement detalji, a svoj su procvat posebno doživjeli puf rukavi. I dok su prije nekoliko godina bili u nešto decentnijoj varijanti, sada su se pojavili u vrlo raskošnoj koja će podići svaki look. 

Kardigani
Kada je o pletivu riječ, stalni naglasak leži na puloverima, a kardigani su tu tek da zimi nadograde bluze ili tanje majice. Ipak, romantične vunene veste bit će jedan od udarnih trendova koji će obilježiti godinu pred nama. 

Jednobojni outfiti
Iako je naglasak na uzorcima sveprisutan, minimalizam u modi nikad neće prestati biti trendom. Bilo da je riječ o u cijelosti bijelim kombinacijama, crnim ili u boji devine dlake... svi jednobojni outfiti bit će trend kojemu i iduće godine nećete moći odoljeti. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".