Pet najvećih trendova kod haljina za vjenčanje koji će biti najpopularniji u proljetnoj i ljetnoj sezoni

Instinktivnim uklanjanjem trendova koji nisu za vas i prihvaćanjem onih koji vam se čine uzbudljivim i svježim, odjednom ćete imati hrpu ideja za odabir odjevne kombinacije.
Vidi originalni članak

Sezona vjenčanja brzo se približava. Ako još niste bili na svom prvom ovogodišnjem vjenčanju, vjerojatno se nadate da ćete sve započeti tako što ćete odjenuti nešto posebno. 

Već postoji mnogo toga što treba uzeti u obzir pri odabiru odjeće za goste na vjenčanju, kako piše Who What Wear. Mora biti dovoljno udobno za nošenje cijeli dan, dovoljno lepršavo za ples i prikladno za određeni dress code ili temu vjenčanja, ako postoji. Na primjer, ako su navedene boje djeveruša, možda biste se trebali kloniti te palete.

No, to nije sve što trebate imati na umu, jer je 2023. puna trendova 2023. u svijetu vjenčanja. Instinktivnim uklanjanjem trendova koji nisu za vas i prihvaćanjem onih koji vam se čine uzbudljivim i svježim, odjednom ćete imati hrpu ideja za odabir odjevne kombinacije.  

Imajući to na umu, u nastavku donsoimo ključne trendove kojih morate biti svjesni, plus odabir relevantnih komada za koje mislimo da će vam se svidjeti.

Halter haljine
Idealne su za destinacijska vjenčanja u proljetnoj i ljetnoj sezoni.  Neka vam sunce udari u ramena u halter haljini, a možete birati između dugačkih i kratkih komada ovisno o preferenciji i samom tipu vjenčanja.

Koordinirani kompleti
Volimo kompete od suknja i kratkih topova, uglavnom zato što možete kombinirati komade kako bi stvorili toliko različitih izgleda. Ove sezone, crop topovi i dugačke suknje bit će popularan izbor odjeće za sve vrste vjenčanja. Možete odabrati kombinaciju istih boja za klasičan, elegantni izgled ili kombinirato komade drugačijih boja za dašak zabave.

Dugačke gala haljine
Haljina za bal ili galu ne izgledaju samo elegantno i otmjeni, također su vrlo zabavne. A kao dodatni bonus, možete sakriti par praktičnih cipela ispod ruba i izaći na plesni podij bez boli.

Asimetrični komadi
Bilo da se radi o dekolteu ili rubu, ili oboje, asimetrični detalji čine haljinu izrazito modernom.

Odijelo
Samo zato što je vjenčanje, sigurno ne morate nositi haljinu. Isprobajte trend prsluka na jednom od ovogodišnjih vjenčanja, stiliziran s odgovarajućim krojenim hlačama. I kasnije ga možete nositi i uz traperice na normalan proljetni dan.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Postoji jedan razlog zašto osjećate da vam je kosa masna i nakon pranja; evo kako ga riješiti
Mirisi s kojima nema greške: Za ove parfeme kažu da su najbolji izbor ovog proljeća
'Uvijek nosim nešto nespojivo, nešto što se nitko ne bi usudio kombinirati i ne pratim trendove!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".