Pet najboljih načina kako isfurati jesenske čizme uz ljetne haljine

Kombiniranje jesenskih čizama s ljetnim haljinama može biti odličan način da osvježite svoj stil i stvorite zanimljive kontraste između sezonskih komada.
Vidi originalni članak

Kupnja čizama usred kolovoza može se činiti nelogičnim, ali pametne modne entuzijastice znaju da je upravo sada savršeno vrijeme za pripremu za nadolazeću jesen. Unatoč ljetnim temperaturama, trend nošenja čizama s ljetnim haljinama postaje sve popularniji, a kombinacija ovih dvaju komada nudi savršen prijelaz iz ljeta u jesen. Inspirirani stilom ikona poput Sienne Miller, Sydney Sweeney i Daisy Edgar-Jones, donosimo vam pregled pet ključnih stilova čizama koje će se savršeno uklopiti s vašim ljetnim haljinama.

Bikerske čizme
Ravne biciklističke čizme s ukrasnim kopčama i remenima bit će neizostavan trend ove jeseni. Njihova robusna estetika savršeno se slaže s nježnim cvjetnim haljinama, ali jednako dobro funkcionira i s tamnijim, gotičkim kombinacijama. Ove čizme daju čvrstinu i odvažnost vašem izgledu, stvarajući zanimljiv kontrast s ljetnim materijalima.

Objavu dijeli 𝙄𝙎𝘼𝘽𝙀𝙇𝙇𝙄𝙏𝘼 (@isabellitaclothing)

Čizme do koljena ili bedra
Čizme s petom do koljena klasičan su zimski komad koji uvijek ostaje u trendu. S obzirom na to da se lakše kombiniraju s haljinama i suknjama nego s hlačama ili trapericama, one su idealan izbor za nošenje uz ljetne haljine. Ovaj stil čizama pruža eleganciju i ženstvenost te je savršen za prijelazno razdoblje.

Debele gležnjače
Zdepaste gležnjače već su nekoliko sezona omiljeni izbor slavnih osoba, a njihova popularnost ne jenjava ni ove godine. Posebno su privlačne zbog svoje sposobnosti da balansiraju lagane, prozračne haljine, stvarajući savršeni miks nježnosti i čvrstoće. Ove čizme su također dugoročna investicija, s obzirom na njihov klasičan dizajn i trajnu popularnost.

Čizme za jahanje
Čizme za jahanje, s ravnim potplatom i sjajnom kožom, donose osjećaj života na selu i boravka na otvorenom. One su idealne za opuštene vikende, ali i za svakodnevne gradske kombinacije. Uparene s jednostavnom haljinom ili suknjom, ove čizme unose dašak elegancije i funkcionalnosti u vaš izgled.

Kaubojske čizme
Povratak kaubojskih čizama osigurale su zvijezde poput Due Lipe i Emily Ratajkowski, a ovaj trend ne pokazuje znakove povlačenja. Bilo da ih nosite uz mini haljinu na festivalu ili uz lepršavu maxi haljinu na večernjoj šetnji, kaubojske čizme dodaju jedinstven, razigran element svakom outfitu.

Prijelaz iz ljeta u jesen može biti izazovan, no s ovim ključnim stilovima čizama, vaša ljetna garderoba lako će se prilagoditi hladnijim danima. A najbolji dio? Pedikura nije potrebna.

Meghan Markle zablistala u sjajnoj ružičastoj haljini uz cipele koji su omiljeni ljetni klasik
Ljepotica iz centra Zagreba: 'Više sam tip za minimalizam pa ne nosim uzorke'
Oduševile su nas odličnim smislom za modu: Zgodne prijateljice sjajno spajaju klasiku i trendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".