Kako se u novoj godini odijevati još bolje?

Mali trikovi za velike promjene...
Vidi originalni članak

Staru smo ostavili za sobom i konačno dočekali novu godinu. Vrijeme je to kad se preispitujemo, donosimo odluke, krećemo isočetka, pokušavamo svoje životne navike učiniti još boljima...

Ne, nećemo vam govoriti što morate pod hitno udomiti u svome orgmaru da biste bili u apsolutnom trendu, već donosimo pet savjeta kako ćete se još bolje osjećati, pa samim time i izgledati u odjeći koju nosite.

Kupujte manje

Znamo da su sniženja jako zavodljiva, ali zaista vam nije potrebna svaka "krpa", kupujte bazne komade od finih tkanina koje ćete lako upotpuniti trendovskim dodacima.

Zaboravite na svoj tip građe

Naravno da postoje neka osnovna pravila, ali ako ste primjerice niži, oglušite se na pravilo kako vam midi suknja ne pristaje. Naprosto se nasmješite i obujte još više potpetice!

Crveni ruž neka ne bude prvi izbor

Istina, fantastičan je, popravlja baš svaku situaciju, ali eksperimentirajte malo, iznenadit ćete se kako vam i narančasta i ljubičasta i ružičasta na usnama fantastično pristaju.

Ne mislite na nikoga osim na sebe 

Naravno ovo vrijedi samo kad je o odijevanju riječ. Nije važno kako bi neki muškarac volio da izgledate ili u čemu ćete izazvati ljubomoru kolegice, odjevajte se baš onako kako vi volite i nikako drugačije!

Zabavljajte se više 

Znamo da ste ovo već puno puta čuli, ali u tome ima toliko istine da se trebamo stalno podsjećati. Ako ste nasmijani od uha do uha i zračite pozitivnom energijom nitko neće primjetiti da niste savršeno uskladili boje ili da vam kosa ne izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".