Pet modnih trendova koje ćemo nositi ovog ljeta: Izgledaju super, no neće se svima svidjeti

Od bermuda u odijelima do rafije kao omiljenog materijala za toplu sezonu, ljeto nam donosi super novitete
Vidi originalni članak

Ljeto je pred nama, a kolekcije high street i dizajnerskih dućana pune su super komada koje bismo rado dodale u svoj ormar. Kako bi potraga za novim favoritom u ormaru bila što jednostavnija, portal WhoWhatWear izdvojio je najveće trendove za toplu sezonu. Većinu trendova već viđamo na gradskim ulicama ili na društvenim mrežama, a kao i svake godine, mnogi od njih će podijeliti modnu publiku. U nastavku donosimo nekoliko komada kojima možete nadopuniti postojeću garderobu i uklopiti ih u vlastiti stil.

Majice s naglašenim ramenima

Nakon popuštanja mjera i izlaska iz karantene, činilo nam se da ih nose baš svi! Majice s naglašenim ramenima apsolutni su hit ovog proljeća, a trendseterice ih vole jer je riječ o basic komadu koji ipak ne izgleda toliko obično. Najpopularnije su one s potpisom high street brenda Mango koje dolaze u tri verzije, crnoj bijeloj ili prugastoj, a koliko su tražene, najbolje svjedoči činjenica da su modeli u crnoj i bijeloj boji rasprodani. 

Jarke boje

Jarke boje stvorene su za ljetne dane, no ove tople sezone na njih je stavljen naglasak više nego ikad. Bez obzira na to nosite li ih od glave do pete ili tek u detaljima, nećete pogriješiti jer je riječ o jednom od najvećih trendova za ljetne dane. Posebno ih volimo jer izgledaju savršeno u kombinaciji s preplanulom puti i tako još više dođu do izražaja. Najpopularnije su ružičasta, žuta i narančasta. 

Komadi od rafije

Ako za neki materijal možemo reći da priziva ljeto i tople dane, onda je to rafija! Rezervirana je za modne dodatke kao što su torbe i šeširi, a posljednjih nekoliko sezona sve više je viđamo i na sandalama i natikačama. Torbe od rafije nekad su bile rezervirane samo za odlazak na plažu ili na tržnicu, no sad su postale chic dodatak svakodnevnim kombinacijama. 

Topovi s tankim naramenicama

Prije karantene, na društvenim smo mrežama i u dizajnerskim i high street kolekcijama primijetili da su topovi s tankim naramenicama, u kombinaciji sa sakoom ili kardiganom iste boje, apsolutni hit. Sudeći prema novitetima u dućanima i na web shopovima, taj će se trend nastaviti i u toploj sezoni, a savršen je za ljetne izlaske. 

Odijelo s bermudama

Odijela su postala apsolutni must have u svakoj garderobi, a ako ste mislili da su rezervirana samo za hladnije dane, prevarili ste se! Dovoljno je tek dugačke hlače zamijeniti bermudama i uskočili ste u jedan od najvećih trendova za proljeće/ljeto 2020. Dužina hlača može varirati, od klasičnih bermuda pa do nešto dužih ispod koljena, kakve smo, primjerice, vidjeli u Mangu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".