Pet malih promjena u stajlingu zbog kojih ćete izgledati nevjerojatno trendi ovog proljeća

Ako tražite jednostavne trikove za stiliziranje kako biste svojoj garderobi dali svježu energiju, Vogue je otkrio pet najboljih savjeta za promjenu stila.
Vidi originalni članak

Koliko god neobično zvučalo, promjena vašeg stila za novu sezonu ne mora značiti kupnju potpuno novog kompleta odjeće. Često komadi koji će udahnuti život vašem izgledu već stoje u vašem ormaru. Tajna? Budite pametni sa svojim stajlingom.

Bilo da se radi o kombinaciji boja, silueti, duljini ruba ili čak samo o određenom načinu nošenja remena, često su najsuptilnije promjene te koje mogu napraviti najveću razliku. 

Iako su društveni mediji puni ideja za odjevne kombinacije, smatramo da su modne piste najbogatiji i najoriginalniji izvor inspiracije u ovom odjelu. Naravno, svaka robna marka i kreativni direktor ima svoj prepoznatljivi stil, pa može biti korisno upoznati se s različitim brendovima kako biste utvrdili koji najbolje odgovara vašem osobnom stilu.

Stručnjakinja otkrila ispravan način nošenja dolčevita: Ovako ćete izgledati besprijekorno!

Dakle, ako tražite jednostavne trikove za stiliziranje kako biste svojoj garderobi dali svježu energiju, Vogue je otkrio pet najboljih savjeta za promjenu stila.

Ferragamo crvena boja
Unesite malo vatre u svoju proljetnu garderobu crvenom bojom, koji će od sada biti poznata kao "Ferragamo crvena". Bez obzira idete li od glave do pete ili samo dodajete dašak boje torbicom ili cipelom, ova će nijansa zasigurno oživjeti vaš stil za novu sezonu.

Dodajte hoodie
Talijanska dizajnerska kuća Miu Miu ove je veljače poslala modele niz pistu u neupadljivo jednostavnim odjevnim kombinacijama: kaputi devine boje, sive majice s kapuljačom, tajice i mokasinke. To je savršen slojeviti izgled za hladne proljetne dane. 

Suknja preko hlača
Zaboravite na boho porube i uske hlače s jer je ove godine izgled suknje preko hlača dobio modernu preobrazbu. Ugledajte se na Fendi i držite se jedne palete boja – tamnoplava, siva ili crna bi bile idealne nijanse – i završite s modnim dodacima.

Široki traper
Traper je posvuda ove sezone, kako izvan tako i na modnim pistama, no najuočljivija razlika u odnosu na prethodne sezone bile su proporcije: radilo se o predimenzioniranoj silueti. Široku traper košulju sparite s trapericama širokih nogavica i debelim zlatnim nakitom za lagani proljetni look.

Slojevitost
Ovo je vjerojatno najjednostavniji stilski trik s kojim možete eksperimentirati ove sezone – zapravo sve što vam treba je obična majica dugih rukava i majica bez rukava u komplementarnim bojama. Samo stavite majicu kratkih rukava preko topa dugih rukava kako biste unijeli grungy štih na komade, bilo da se radi o pencil suknji ili krojenim hlačama.

Male torbe su efektnije, no velike praktičnije: Obilježit će ovo proljeće!

FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Isprepletena shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Rupičasta shopper torba 59,95 EUR FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Kožna velika shopper torba 99,95 EUR FOTO: Zara Shopper torba sa zakovicama 35,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR

Selena Gomez objavila selfie bez šminke i oduševila društvene mreže
Mia Dimšić prošetala u jakni koja je hit već nekoliko sezona: 'Ovo mi je omiljena jakna za prijelazno razdoblje'
'Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali ih kod nas nema. Ovo je ženska i pomalo je rock stila pa mi se uklapa u želje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".