Pet komada iz Manga koje morate kupiti na rasprodaji, a nosit ćete ih godinama!

(Pomaknuta) klasika uvijek je IN!
Vidi originalni članak

Konačno je počelo vrijeme sniženja, barem u nekim high street trgovinama, a mi smo zavirili u Mango koji nas je prvi počastio rasprodajom i pronašli smo jako zanimljive komade. Napravili smo težak izbor i odvojili pet odjevnih komada koje bismo rado vidjele i u svojem ormaru!

Bijela bluza klasik je koji je nužan u svakom ormaru, a motivi izvezenog cvijeća definitivno su najveći trend ove sezone stoga nećete pogriješiti ako ovu bluzu dodate u kolekciju. S obzirom na dugačke rukave, možda nije idealna za vruće ljeto, no zasigurno će biti odličan komad u jesenske dane! 

Mala crna haljina nikad ne izlazi iz mode, a, ukoliko je smatrate dosadnjikavom i običnom, onda je za vas ova ukrašena volanima i cvjetnim motivima. Pun pogodak za romantične ljetne večeri! 

Iako nam kožna jakna trenutačno nije ni na kraj pameti, ljetna su sniženja odlično vrijeme za mudre jesenske investicije, a ona je jedna od njih! Trebat će vam kad zahladi, a, ukoliko je sad kupite, utoliko ćete izdvojiti gotovo dvostruko manje novaca! 

Blok peta najdraža nam je peta ove sezone - budite hrabre i odlučite se za cipele tigrastog uzorka. Osvježit će svaku kombinaciju i privlačiti znatiželjne poglede! 

Crna torba must have je svake dame pa nije potrebno dodatno obrazloženje zašto kupiti upravo ovakav model. No, nešto moramo dodati - ringovi su veliki hit, kako u dizajnerskom, tako i u high street svijetu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".