Pet boja koje možete dodati u garderobu, a odjeća će zbog njih izgledati luksuznije i otmjenije

Već smo primijetili da su ih domaće i strane fashionistice uklopile u svoje odjevne kombinacije, a mi smo izdvojili nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koje možete dodati u svoju kolekciju i zablistati!
Vidi originalni članak

Pri pomisli na zimske dane i modu koju donose, prvo nam padne crna boja te tamne nijanse sive i plave boje. Iako nam je definitivno najdraže uvući se u all black kombinaciju, nekad ipak volimo priliku dati i nekim drugim bojama, osobito zemljanim tonovima, pa makar i kroz detalje.

Ako tražite kojom biste bojom mogli osvježiti svoju, portal Who What Wear donosi pet odličnih nijansi koje imaju moć svakoj kombinaciji dodati dozu luksuza i elegancije. Riječ je o smeđoj, prljavo bijeloj, bež, narančastoj i bordo boji, a njihova je prednost što jednako dobro izgledaju ako s nose samostalno, čak i od glave do pete, kao i u međusobnoj ili kombinaciji s nekim drugim bojama. 

Već smo primijetili da su ih domaće i strane fashionistice uklopile u svoje odjevne kombinacije, a mi smo izdvojili nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koje možete dodati u svoju kolekciju i zablistati!

Smeđa boja

Bež boja

Narančasta boja

Bordo boja

Prljavo bijela boja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".