Personalizirani dodaci: I Stradivarius ima predivnu novu kolekciju nakita sa slovima

High street brand ni ovaj put nije razočarao kolekcijom nakita
Vidi originalni članak

Nanizane ogrlice ovogodišnji su must-have modni dodatak, a ako netko vodi računa o tome da svaka djevojka bude u trendu i to po pristupačnim cijenama, onda je to Stradivarius

Stradivarius je poznat po vrlo raznolikoj ponudi modnih dodataka, ali omiljeni nam je ipak nakit. Kada je o nakitu riječ, Stradivarius nikada ne razočara, pa tako je i sada izbacio prekrasnu kolekciju nanizanih ogrlica. Ono što ogrlice čini posebnima je njihova personaliziranost. Naime, na posljednjem, najnižem lančiću privjesak je slovo koje možete odabrati ovisno o svojim afinitetima. Ogrlice s privjeskom u obliku slova stekle su ove sezone ogromnu popularnost među trendsetericama.

Ove predivne ogrlice u boji žutog zlata možete pronaći na Stradivariusovim prodajnim mjestima i web shopu po cijeni od samo 69,90kn.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".