Penelope Cruz u Parizu zadivila u prozirnom kombinezonu s potpisom Giambattista Vallija

Na događaju Lancôme X Louvre u Parizu, glumica je dala pariški zaokret klasičnoj talijanskoj estetici La Dolce Vita.
Vidi originalni članak

Osim što glumi u nagrađivanim filmovima, Penélope Cruz poznata je po nezaboravnim izgledimq na crvenom tepihu. U 90-ima se često pojavljivala u elegantnim slip haljinama kosog kroja. Međutim, posljednjih godina Cruz je razvilq "više je više" pristup stajlingu, preferirajući voluminozne siluete ukrašene raskošnim ukrasima. Njezino posljednje pojavljivanje ponovno potvrđuje njezinu sklonost ekstravaganciji, no ovoga je puta odlučila odjenuti bodi preko haljine.

Na događaju Lancôme X Louvre u Parizu, kojem su prisustvovale Kelly Rowland, Amanda Seyfried i Isabella Rossellini, glumica je dala pariški zaokret klasičnoj talijanskoj estetici La Dolce Vita.

Cruz je nosila crni bodi od prozirne čipke s otvorenim ramenima iz modne kolekcije jesen/zima 2023. Giambattiste Vallija, koji ima sve sitnice koje biste očekivali od Vallijeve kreacije. Nježna čipka ukrašena je mnoštvom ukrasa od šljokica, crna mašna preko prsa i satenski šlep koji pada s bokova. Sve ie upotpunila parom visokih crnih baršunastih platformi Christian Louboutin, crnom satenskom clutch torbicom s upečatljivim detaljem srebrne kopče i dijamantnim naušnicama.

Dok je golo odijevanje imalo svoj trenutak u 2022., Cruz svojim teatralnim, couture izgledom na ovom izgledu s crvenog tepiha pokazuje da još uvijek ima prostora za daljnje eksperimentiranje s trendom.

Njezina je kombinacija kao stvorena za sunčane jesenske dane: U jednom je outfitu spojila nekoliko trendova
Visoke čizme i dalje su it; izdvojili smo najbolje komade iz ovosezonske ponude
U novoj jesenskoj sezoni svi traže 'maxi bob' jer odašilje šarmom i pritajenim luksuzom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".