'Pazi na detalje, bira ženstvene krojeve, a praktičnu eleganciju zaokružit će salonkama ili sandalama'

Kombinacije Fani Čapalije prati i niz pozitivnih komentara, a na stil se osvrnula savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

Fani Čapalija jedna je od naših najljepših missica, a gdjegod se pojavi, plijeni pozornost svojim modnim odabirima. Njezina su izdanja često popraćena i nizom pozitivnih komentara, a stil je prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor. U njezinom stilu ističe jednostavne forme i birane boje uz motive poput floralnih.

– Od krojeva bira one ženstvene, naglašena struka, kako bi silueta došla do izražaja. Među top kreacijama očito joj se nalaze haljine, kompleti i kombinezoni s kojima je spremna za party, ali i neko dnevno, više casual događanje. Jednobojne haljine su praktične, može ih lako stilizirati po želji – kaže Prpić Znaor i dodaje da je primjetno da često nosi isti ton ili motiv od glave do pete jer zna da je usklađeni stajling ujedno i elegantno rješenje.

– Jednobojne stvari tu i tamo zamijeni šarenima, no motivi nisu pretjerano naglašeni. Praktičnu eleganciju zaokružit će salonkama, sandalama ili pak turbanom koji je u tonu odjeće. Pazi na detalje pa je i nakit decentan. Ljeti nosi bijelu, radi se o dobrom načinu kako pokazati eleganciju te istovremeno naglasiti preplanulu put – zaključila je savjetnica.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Fani Čapalije: 

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Vjeko Bilota FOTO: Vjeko Bilota FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Ivana Ivanović/Pixsell FOTO: John Pavlish FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".